Et klientidel oleks hea uni ka pärast puhkust, on mitmed hotelliketid hakanud oma madratseid, patju ja linu soovijatele kaasa müüma.
Need on tavaliselt hotelliketi end tellimusel välja töötatud - võite seega kohe arvestada kopsaka arvega - ent nädala või kahe pikkune "testperiood" puhkuse ajal annab sellise ostu tegemiseks ilmselt kindlustunde.
Arusaadavalt on see luksuslikumate hotellide äri - kes meist seda hostelinari ikka nii väga koju igatseks.
Four Seasons Hotels & Resorts on üks selle maailma pioneere, kes oma Simmonsi madratsi kaasaostmisvõimalust pakkuma hakkas. Simmons on eksklusiivne ja kõrgtehnoloogiline temperaturi reguleerimist võimaldav madrats, mille Four Seasons kõikides oma hotellides järgmise aasta lõpuks kasutusele võtab.
Tavaliste madratsite eluiga on umbes 10 aastat - nii et kui teil on tunne, et kodune madrats hakkab kuidagi ebamugavaks muutuma, siis miks mitte järgmiselt reisilt kasutute suveniiride asemel naasta imemugava madratsiga?

Ja kui hotelli voodilinad tunduvad siidisemad kui miski muu maailmas, siis kaasa saab osta ka neid, vähemalt Westin Hotels & Resorts pakub seda võimalust ja nende Heavenly Bed nime kandev voodipesu on tõesti taevalik.