Ayurveda- ja joogareisid Indiasse on järjest enam kogumas populaarsust, kuid tervisereise tehakse palju ka teistesse riikidesse.

"Paljudele eestlastele tuttav Goa on olnud väga hea sissejuhatus Indiasse," ütles Vahter, kelle sõnul on osadel inimestel India ees küll omad hirmud, mis on seotud peamiselt vaesuse ja prügiga, kuid üldiselt on eestlased väga varmad päikeselist ja väga mitmekesist Indiat avastama ning teadlikud selle riigi suurest mitmekesisusest.

Vahter tõi välja, et Indias on väga erinevas hinnaklassis spaasid ja hotelle ning enda jaoks sobiva leiab iga eelarvega reisija. Ayurveda pärast sõidavad Indiasse ka need, kes ühegi konkreetse haiguse all ei kannata, kuid vajavad lihtsalt lõõgastust.
Küll tõi ta välja selle, et Põhjamaades levinud psoriaasi all kannatavad inimesed saavad kõige kiiremini abi just India päikesest ja raviprotseduuridest.
"Loomulikult on eelarvamusi, et kuidas saab pulssi katsudes ja keelt vaadates inimesele diagnoosi panna ja ravi määrata, kui Euroopa moodsaim tehnika seda ei suuda," rääkis Vahter. "Ent paari protseduuri järel tulemusi nähes umbusk tavaliselt kaob."

Lisaks tervisereisidele Indiasse tõi Vahter välja ka järjest suurema huvi safari- ja ajalooreiside vastu.