Tere tulemast vaatama meie Guatemala reisi videoblogi!

Oleme Kert ja Maris — elukaaslased, loodusesõbrad ja reisisellid. Kert on vabakutseline video- ja fotograaf ning Maris tegutseb reisibüroo turundusosakonnas.

Kesk-Ameerikas asuvasse Guatemalasse viis elu meid tänu juhuslikult silma jäänud soodsatele lennupiletitele. Ostsime piletid pikemalt mõtlemata ära ja hakkasime uurima, mida selles meie jaoks põnevas, aga tundmatus riigis ette võiks võtta. Otsustasime, et rendime kohapeal auto ja teeme kahe nädalaga Guatemalale ringi peale.

Reisi jooksul vallutasime vulkaane (neid on riigis lausa 37), hoidsime hinge kinni kohutavatel mägiteedel, imetlesime troopilist loodust, nautisime ühe maailma ilusaima järve Lake Atitláni maagilisi vaateid, matkasime džunglis, otsisime hommikul vara kajakiga möiraahve, avastasime iidseid maiade varemeid ehk Tikali ja palju muud põnevat. Guatemalas reisimine oli hämmastavalt mitmekesine ja meeldejääv elamus, mida tahaksime informatiivse reisivideo kujul ka teiega jagada.

Reisiblogi põhineb meie isiklikel kogemustel ja elamustel. Kuidas veeta Guatemalas 14 päeva? Tule ja seikle koos meiega!

Vaata sarja treilerit:

Jälgi meie tegevusi sotsiaalmeedias:

Instagram: kertmedia

Facebook: Kert Media