1. Bliss Sanctuary for women, Bali saarel

Mitte ühtegi last, mitte ühtegi paarikest, vaid mõned toredad naisterahvad, et nad saaksid tunda end vabalt ja erilistena.

Värskelt renoveeritud villad pakuvad 5-7päevaseid pakette, mille hulka kuuluvad ka kõik toidukorrad, limiteerimata kogustes massaaži ja spaahoolitsusi ning palju-palju muud.

Lisainfot leiad SIIT.

2. Supershe saar, Soomes

Ärka üles imekaunil mereveega ümbritsetud saarel, alusta päeva maitsva hommikusöögi ja meditatsiooniga ning seejärel suundu kosmeetikusse.

Peale seda, kui see luksuslik puhkusekoht oma uksed eelmisel aastal avas, on sellest saanud kõigi edukate karjäärinaiste lemmikkoht, kus korraks pisutki lõõgastuda ja mõtted muust maailmast eemale saada.

Loe lähemalt SIIT.

3. Jospehine'i külalistemaja, Šveitsis

See armas koht tundub rohkem nagu kodu kui kolme tärni hotell. Hommikusööki pakutakse ühiselt suure laua taga einestades, hoones on olemas avatud köök ja pesuruum. Hiljuti värskenduse läbinud ruumid on populaarsed nii puhkuse- kui ka ärireisijate hulgas.

Uuri lisa SIIT.

4. Hotel Zen, Jaapanis

Kapselhotell näeb õuest välja rohkem nagu käsitöölise töökoda, kuid sisenedes ootavad sind minimalistlikud puidudetailide ja traditsioonliste mustritega kaunistatud toad. Valida saad viit eri tüüpi tubade vahel, olgu tegemist siis ühekohalise voodiga varustatud toakese või mitme naisega jagatava magamistoaga.

Loe lisainfot SIIT.