Kas sina oled mõnes maailmakuulsas vaatamisväärsuses pettunud ja kas see on mõni nendest, mis siin nimekirjas toodud?

Noolega paremale liikudes saad teada, mis on need maailmakuulsad vaatamisväärsused, mis suure tõenäosusega suure pettumuse valmistavad. Mitut neist oled oma silmaga näinud?

Allikas: 1cover.com.au

Fotod: Shutterstock

Roomasse reisides oodatakse enamasti midagi erilist ja võimast. Selle asemel leiab aga vana trepi, mis viib ühest ebahuvitavast kohast teise.

Maal ise pole pettumust valmistav. Seda on hoopiski fakt, et ühte ruumi on kogunenud niivõrd palju inimesi, et maalile pole võimalik piisavalt lähedale saada, et seda päriselt imetleda.


Pariisi juures on üks parimaid vaateid Eiffeli torn, kuid torni otsast pole ju Pariisi parimat vaadet, Eiffeli torni, näha.

See vaatamisväärsus sobib inimestele, kellele pakuvad huvi käejäljed ja kõnniteed. Kuulsuste allee on üllatavalt maitsetu osa Los Angelesest ega paku turistidele peale kõnniteel olevate kuulsate nimede mitte midagi.


See on üks maailma kuulsamaid randu. Tegelikult on tegu aga täiesti tavalise rannaga. Enamasti on kõik kuulsad päikseloojangu pildid, kus inimesed liival jalgpalli mängivad, tehtud hoopiski Ipanema rannas.

See väike maaliline Belgia linnake on rikutud miljonite turistide poolt, kes seda imetlema on läinud.

Jah, paadid, mis on täidetud toiduainetega, ei pruugi olla igapäevane nähtus, kuid kui neid juba üle mitme näha, pole nendes tegelikult midagi erilist.

Seal tuleks keelata ka turistid. Seda juba sellepärast, et tegelikult pole seal midagi huvitavat. Sealt on võimalik koos teiste turistidega õlg õla kõrval läbi kõndida ja oodata, et midagi imepärast juhtuks, kuid ootamatult saabub linna teine ots ja kõik ongi läbi.

Tolkieni fännide jaoks võib see vaatamisväärsus väga hinnaline olla, kuid tavalistele filmifännidele võib palju huvitavam olla hoopiski hiiglaslik võtteplats Uus-Meremaal.