1. Laucala, Fidži vabariik

Saar on ligi 1200 hektari suurune ja seal on 25 villat. Iga villa juurde kuulub erabassein, millelt avaneb imekaunis vaade valge liivaga rannale ja taevasinisele merele. Kookospalmistandus ja džungel aitavad hoida privaatsust. Saare omanik on energiajooke tootva firma Red Bull kaasomanik Dietrich Mateschitz.

Kui külalised soovivad lisaks puhkamisele ja padrikus seiklemisele midagi muud põnevat teha, siis on neil võimalus sõita ligi 1.5 miljonit eurot maksva allveelaevaga või toruga ujuda ja jälgida kilpkonni. Samuti on külastajatele avatud maitsvat kohalikku sööki pakkuv restoran.

Tubade hinnad algavad 5200 eurost.

2. Maagiline laager, Mongoolia

Mongoolia on seiklusi otsivatele reisjatele endiselt ahvatlev koht. Turistidele pakutakse võimalust ööbida luksuslikes kämpingumajades, mis seatakse üles metsiku looduse keskele. Majadest avaneb vaade ilusale maastikule, rohumaale, mägedele ja jõgedele.

Lisaks pakutakse lastepaketti, milles lapsed saavad õppida ratsutamist ja proovida kätt vibuspordis. Samuti on võimalus ka tähti vaadelda või lumeleoparde jälitada.

Eksklusiivse nädalalõpupaketi eest tuleb välja käia vähemalt 4200 eurot.

3. Nädalavahetus The Peninsula Shanghai hotellis

Paketi ostnud inimestele tullakse lennujaama vastu ülikalli Rolls-Royce Phantomiga. Seejärel sõidutatakse külalised Peninsula sviiti, mille kogusuuruseks on 400 ruutmeetrit. Näitamaks imeilusaid vaateid linnast, sõidutatakse inimesi ringi luksusliku jahiga. Samuti kuuluvad paketi hulka spaaprotseduurid ja õhtusöök kahele Michelini tärniga hotellirestoranis.

Nädalalõpupakett hotellis maksab 28 000 eurot.

4. Luksuslik pakett Zürichis

Räägitakse, et Šveitsis pakutav vein on imehea ja seda pole mujal saada, sest šveitslased hoiavad parema kraami endale. Et saada aimu, milliseid naudinguid Šveits pakkuda suudab, tuleks külastada 173 aasta vanust Baur Au Lac hotelli.

Hotell pakub paketti, mis sisaldab kahte ööd ühes nende parimas sviidis. Hinna sees on romantiline õhtusöök kahele katusekorrusel, mille juurde pakutakse šampust ja kohalikke veine. Seejärel sõidutatakse külastajad luksusliku Rolls-Royce’iga Erich Meieri nimelisse veini-istandusse, kus tehakse külastajatele privaattuur, mille käigus proovitakse haruldasi veinisorte.

Hinnad kahele inimesele algavad 5500 eurost.

5. US Open, New York

Manhattanil asuv luksuslik Baccarat hotell pakub tõelistele spordifännidele paketti, mille raames saab külastda US Openit. Näiteks saavad külastajad ööbida luksustoas ja neid sõidutatakse limusiiniga Arthur Ashe’i staadionile, et spordisündmusest osa saada. Paketi sees on VIP-piletid tenniseturniirile, gurmee lõunasöök ja ligipääs hästi varustatud baarile.

Paketi eest tuleb välja käia ligikaudu 10 300 eurot.

6. Luksuskruiis

Kes soovib luksuslikult merd nautida, siis on võimalik seda teha ligi 410 ruutmeetrises sviidis. Luksustuba asub maailma suurimal kruiisilaeval, mis kannab nime Regent Seven Seas Explorer. Laeva kogumaksumus on ligikaudu 390 miljonit eurot ja see sisaldab endas näiteks kristall-lühtreid, Versace’i sööginõusid ja kauneid Murano klaaslagesi. Kogu laev on täis luksuslikkust ja külastajatel on piiramatu võimalus nautida kõiki spaaprotseduure ja sööke-jooke. Sviidis on isegi ligi 130 000 eurot maksev klaver.

Üks öö sviidis maksab ligi 8500 eurot.

7. Luksuslik katusekorter hotellis The London Edition

Hotell asub Soho linnaosas ja katusekorteri rõdult avaneb 360-kraadine panoraamvaade linnale. Näiteks on korteris lisaks kõigele muule luksuslikule veel 12-kohaline söögilaud ja söögid-joogid hotelli peenest restoranist nimega Berners Tavern.

Öö katusekorteris maksab ligikaudu 5600 eurot.

8. Miavana villad, Madagaskar

Madagaskari saar on tuntud oma bioloogilise mitmekesisuse poolest. Seetõttu pakub see ka paljudele inimestele huvi ja on kuum koht, mida soovitakse külastada. Miavana Time + Tide nimeline luksusvillasi rentiv firma pakub majutust ilusal saarel. Inimesed saavad nautida imekena loodust ja jälgida erinevaid loomi. Majutusasutusel on kokku 14 luksusvillat, mis asuvad rannas.

Üks öö luksusvillas maksab ligikaudu 4300 eurot.

9. Aman Sveti Stefan, Montenegro

Tegemist on luksusliku puhkekeskusega, mis asub väikesel saarel, kus asub kindluslinn. See ehitati umbes 15. sajandil. Praegu omab saart luksuslik puhkekeskus, mida armastavad külastada erinevad kuulsused. Saarele saab näiteks helikopteriga Dubrovnikust, Horvaatiast.

Üks öö sviidis maksab ligi 5000 eurot. Sõit helikopteriga maksab ühele inimesele aga ligikaudu 1630 eurot.

10. Fairmonti hotell San Franciscos

Hotelli kõige luksuslikum sviit on ligi 470-ruutmeetrine katusekorter, millest avanevad imekaunid vaated kogu San Francisco linnale. Sviit sisaldab kolme magamistuba, söögituba, elutuba, kahekorruselist raamatukogu, piljardiruumi ja suursugust rõdu. Köögis on teenindaja, kes on iga kell saadaval.

Katusekorteris on ööbinud näiteks Ameerika Ühendriikide 35. president John Fitzgerald Kennedy, Briti muusik ja The Rolling Stones’i solist Mick Jagger ja Saksamaal sündinud näitlejanna Marlene Dietrich.

Allikas: CNN