Hektor Design Hosteli perenaise Piret Rosenthali sõnul on Tartu Aparaaditehase ümber tärkavas loomekvartalis avatud majutusasutus kogu Baltikumis erakordne, sest pakub hotellikülastaja nõudmistele vastavat kvaliteetset teenust hosteli hindadega.

„Meie peamine eesmärk on pakkuda külastajatele funktsionaalset ja mugavat majutusteenust huvitavas ning loomingulises keskkonnas, mis ei jäta kedagi ükskõikseks. Kuna paljud meie tänastest ja tulevastest külastajatest maksavad oma majutuse eest omast taskust, siis tahame tagada neile kõik hotellide puhul traditsioonilised teenused ja rohkemgi veel ning seda võimalikult taskukohase hinnaga. Madalaim hind, mille eest külastaja meie juures öö veeta saab, on 15 eurot,“ sõnas uue hosteli perenaine.

Tartu abilinnapea Jarno Lauri sõnul on tervitatav, et Tartu majutusteenuse turg muutub mitmekesisemaks. Samuti tugevneb tema hinnangul Hektor Design Hosteli avamisega kogu piirkonna loomelinnaku potentsiaal, sest suureneb avalikus kasutuses olevate teenuste palett. "Nii loodan, et Hektori tulek soodustab ka teiste Riia tänava äärsete äripindade kasutamist ning aitab kujundada aktiivse frondiga äritänavat," lisas abilinnapea.

Hektor Design Hosteli unikaalsus väljendub ennekõike tubade moodsas ja funktsionaalses disainilahenduses, mille on loonud Jan Skolimowski ja Kamp Arhitektid.

„Hosteli silmapaistva tumehalli ja erkkollase välisfassaadi taga leiavad külastajad kolmel korrusel asuvad toad, kus sisustusele annavad värvi naturaalne puit, külastaja eelistuste järgi paigutatavad moodulriiulid, disainvalgustid ja kvaliteetne mööbel. Erinevate toatüüpide seast leiab endale sobiva lahenduse nii puhkusereisil olev pere, töö asjus Tartut külastav ettevõtja, kuudepikkuseks perioodiks peatuspaika otsiv üliõpilane kui ka klassikalist majutust vajav turismigrupp,“ kinnitas Rosenthal.

Tema sõnul on hostelis 112 ühe- kuni kuuekohalist tuba. Paljud toad on jagatud apartementidesse, kus on võimalik kasutada ka jagatud kööginurka. Ühtekokku mahub Hektor Design Hostelisse ööbima 230 inimest ning teretulnud on ka lemmikloomad.

Hosteli mugavuste hulka kuuluvad lisaks kohvikule Hektor Cafe ka raamatukogu, jõusaal ja joogaruum, pesupesemis- ja triikimisvõimalused ning nõupidamisteruum, mida on soovi korral võimalik kasutada ka kinosaalina või mistahes meelelahutusliku ürituse korraldamiseks. Lisaks on külastajatel võimalus kasutada hosteli keldrikorrusel asuvaid panipaiku.

Tutvu Hektor Design Hosteli omanäoliste tubadega siin.
Tutvu Hektor Design Hosteli pakkumistega siin.