2.mail alustab Tallinna Küte küttetrassi renoveerimisega Sadama tänaval, mis tähendab Sadama tänava ühe sõidusuuna sulgemist.

Samal ajal hakkab Tallinna Sadama tütarettevõte TS Energia ühendama Vanasadama reoveetorustikku linna kanalisatsiooniga tagamaks laevadelt reovee vastuvõtmine nõutavas mahus kõikidelt aktiivses kasutuses olevatelt kaidelt. Selle otstarbeks rajatakse sügav reoveetorustik (mikrotunnel), mis tähendab mitmete sadama territooriumil asuvate tänavate üleskaevamist ja liikluse ajutist ümbersuunamist.

Ühtlasi alustatakse Logi tänava rekonstrueerimisega, mis on eelduseks liikluse ümberkorraldamisel arendatava liiklusvoogude juhtimissüsteemi Tark Sadam käivitamiseks. Sama projekti raames hakatakse alates juunikuust Vanasadama kruiisiala ja A-terminali sõidukite väljasõidu piirkonnas ehitama uusi pääslaid kruiisireisijatele ja sõidu- ning veoautodele.

Palume kõikidel kruiisilaevade, Viking Line, Eckerö Line ja St.Peterline laevadega reisivatel ning laevade teenindamisega seotud inimestel varuda piisavalt aega ning jälgida ajutisi liikluskorraldusskeeme.

Ehitustööd on mitmeetapilised ja kestavad Vanasadamas käesoleva aasta lõpuni. Sadam informeerib muudatustest ehitustöödest ja liiklusskeemidest jooksvalt. Nimetatud tööd on vajalikud muutmaks järk-järgult meie vabariigi ja pealinna esindusvärava liikluslahendusi kasutajasõbralikumaks ning kogu ala atraktiivsemaks.