St. Peter Line on ainus laevafirma, mis pakub kruiise Peterburist Läänemerele. Välisreisijad saavad Peterburis viisavabalt peatuda kuni 72 tundi, seega on võimalus ka viisat taotlemata külastada kruiisi jooksul Peterburi. Koostöös Finnairiga loodetakse kruiisile meelitada rohkem turiste ka Hiinast.

Tallinna Sadama juhatuse esimees Ain Kaljurand ütles laevafirma viienda sünnipäeva pidulikul vastuvõtul parvlaeva Princess Anastasia pardal eile, et Tallinna sadamal tuleb nii olemasolevaid kui ka perspektiivikaid turiste silmas pidades arendada jätkuvalt sadama taristut. "Sel aastal valmib St. Peter Line´i laevade teenindamiseks Vanasadamas uus ramp ja galerii ning Targa Sadama projekti raames luuakse uus lahendus Schengeni viisaruumi väliste reiside teenindamiseks," lisas ta.

Tallinna ja Peterburi vahelise regulaarse laevaühendusega alustas St. Peter Line 2011. aasta kevadel. Viie aasta jooksul on St.Peter Line´i reisilaevadel olnud turiste rohkem kui 140–st erinevast riigist, eelmisel aastal külastas Tallinna St Peter Line´iga 150 201 reisijat.

Laevafirma opereerib praegu kahe laevaga - Princess Maria sõidab Peterburi-Helsingi liinil ja Princess Anastasia Peterburi-Helsingi-Stockholm-Tallinn-Peterburi liinil. Aasta tagasi alustas St. peter Line ka uue laeva projektiga.