Reisifoto konkursil võistlevad eraldi kategooriates professionaalsed fotograafid ja harrastajad.
Kõige ihaldusväärsem auhind harrastajate jaoks on Grand Prix, mille võitja valitakse kõigi osalenute seast ja kes saab auhinnaks kinkekaardi reisibüroolt Go Travel väärtusega 1500 eurot.

Professionaalsed fotograafid peavad osalemiseks saatma kuni 12 fotost koosneva portfoolio ning nende seast selgitatakse omakorda välja parim – auhind võitjale on kinkekaart Nikonilt väärtusega 1500 eurot.

Harrastajatest osalejad saavad igaüks esitada kolm tööd. Töid hinnatakse neljas kategoorias ja osalejal on vaba valik, kas esitada kõik oma kolm tööd samas kategoorias või iga töö erinevas.
Žürii selgitab välja ja auhindab parimaid töid kategooriates:

1. Imelised inimesed. Auhinnaks Lavendel Spa pakett ja Travel One kinkekaart väärtusega 200 eurot.

2. Metsik, metsik loodus. Auhinnaks Aegean Airlinesi edasi-tagasi lennupiletid kahele liinil Tallinn-Ateena-Tallinn.

3. Linnamaastik. Auhinnaks 500-eurone kinkekaart Nikonilt.

4. Ikoonilised vaatamisväärsused. 300-eurone kinkekaart kohvrifirmalt Gasell.

Eraldi preemia on välja pannud reisibüroo GoTravel fotole teemal "Elu parim puhkus” – selleks on kinkekaart väärtusega 500 eurot.

Ka rahvas saab valida oma lemmiku. Eestikeelses reisiportaalis Reisijuht.ee ja venekeeleses Turist.ee-s toimub hääletus, mille tulemusel selgub üks rahva lemmik, kellele paneb auhinna välja Ekspress Meedia AS.

Eraldi premeeritakse kuni 16-aastast harrastusfotograafi 350-eurose kinkekaardiga fotolaborilt ArtPrint.

Žürii koosneb professionaalsetest fotograafidest, kellel on on ka suur reisikogemus. Žürii liikmed on fotograafid Aivar Pihelgas, Arne Maasik, Birgit Püve, Ksenia Šhabano ja Renee Altrov. Žürii selgitab võitjad välja 30. maiks ja 7. juunil toimub ka võidutööde näituse avamine. Näituse tööd trükib fotolabor ArtPrint.

Tutvu konkursi tingimustega ja lae oma pildid üles SIIN.

Reisifotograafid