Üllatuslikult on hotell nimega The Ultimo pigem modernne kui kitš ja butiikhotellide fännide to-do-listis on selle külastamine kindlasti.

Austraalias Sydneys Chinatownis asuv hotell lubab igale külastajale personaalset lähenemist ja tähelepanu vastavalt tema sodiaagimärgile, kirjutab Elle Decor.

Kõik inimesed teavad, mis tähtkujus nad sündinud on, ehkki paljud on horoskoopide suhtes väga skeptilised. Hotell ei taha päikesemärkide-teemat peale suruda ja läheneb sellele väljapeetult, võttes seda pigem kui head teemat vestluse alustamiseks.

Hotelli disain on moderrne ja mugav, sodiaagimärgi-elamuse pakub hoopis muu. Toa broneerimise hetkel küsitakse kliendi sünniaega ja -kohta ning need edastatakse hotelli astroloogile.

Selle alusel muudetakse iga ööbimine presonaalseks, alustades näiteks sellega, et igal hommikul tuuakse tuppa koos värske ajalehega päeva horoskoop ning toavõtme küljes on tsitaat mõnelt kuulsuselt, kes on samas tähtkujus sündinud.

Loomulikult võivad kõik käia vaatamas Sydney ikoonilist ooperimaja ja muid vaatamisväärsusi, kui Ultomo külalistele luuakse ka Sydney reisijuht vastavalt nende tähemärgile.