See tähendab, et ruumikamaid ja mõnusamaid Lounge klassi kohti on peagi ka rahvusvaheliste liinide Lounge bussides senise kümne asemel viisteist.

Uued tippbussid jõuavad liinidele suve alguses. Viis uut bussi hakkavad teenindama Tallinn - Riia liini ning üks sõitma Tallinn - Peterburi liinil.
Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul kasvavad reisijate ootused ühistranspordi kvaliteedile pidevalt ning see tingib ka investeerimisvajaduse uutesse ja veelgi mugavamatesse bussidesse. “Reisijad ootavad täna ka ühistranspordilt paindlikkust, mugavust ja privaatsust ning oleme kogu aeg lähtunud põhimõttest, et peame ootustele vastama neid isegi ennetades. Seetõttu toomegi nüüd rahvusvahelistele liinidele uued tippbussid, kus on kolmandiku võrra rohkem kohti eriti mugavas ja privaatses Lounge osas,” sõnas Saarpuu.

Lounge-tüüpi kohad on reisijate poolt väga nõutud alates uue teenuse turule toomisest. Kui praegu asub Tallinn-Riia liini teenindavates Lounge osaga bussides 30 kohta tavaklassis ja 10 Lounge klassis, siis uutes bussides on 15 Lounge kohta. Tallinn-Riia liinile tuleb viis uut bussi ja üks uus luksusbuss hakkab teenindama Tallinn-Peterburi liini.

Alates 3. juulist hakkab kehtima ka Lux Expressi uus tihedam bussigraafik. Tallinn - Riia sõidugraafikusse lisandub kaks uut igapäevast väljumist.