Pärnu kuurordielevant

Legendaarne Pärnu rannavees asuv kuurordielevant meelitab nii liugu laskma kui ka kauni merevaatega pilte jäädvustama. Eriti efektne on elevant õhtuse päikeseloojangu taustal.

Pärnu muul

Pärnu üheks sümboliks on kujunenud Pärnu jõe vasaku kalda muul, mille juurde viib rannapargist laudtee. Legendi järgi toob armastajapaarile õnne, kui jalutada muuli lõppu ning seal suudelda. Ning miks mitte see ka pildile jäädvustada.

Pärnu muul. Foto: Priidu Saart / Visit Pärnu

Rannaniidu matkarada ja vaatetorn

Unikaalse linnalooduse avastamiseks on külastajate jaoks on rajatud 600 meetrine vaateplatvormiga matkarada, mis asub otse Pärnu keskrannas mere ääres. Suvel saab seal hea pildi ka linnalehmadest ehk rannaniidul karjatatavatest veistest.

Rannapargi kiiged

Kes hästi otsib, leiab Pärnu Rannapargist mitu pargipuude okstele riputatud kaunist käsitööna valminud kiiku. Need kannavad nii lapsi kui täiskasvanuid, seega tasub pildil juuksed ja seelikud hooga lehvima sättida.

Valged paviljonid Kuursaali ees

Kaunis valgete puidust paviljonide allee ning nendel kasvavad ronitaimed annavad päikeselisel päeval eriti mõnusate varjudega pildi.

Rannabaarid ja surfiklubid

Rannaliival asuvad surfiklubid Aloha ja Pärnu Surfiklubi ning Väike Kuuba kokteilibaar ja Hedon spaahotelli terass on sumedatel suveõhtutel ideaalsed pildistamise kohad.

Pärnu tänavakunst

Jüri Jaansoni nimelise terviseraja ääres, Pärnu jõe vasakul kaldal võib näha põnevat värvilist tänavakunsti, mis lausa kutsub end jäädvustama.

Lydia Koidula park

Koidula pargina tuntud kesklinna park on eriti kaunis kevadel, kui seal kasvavad dekoratiivõunapuud on roosades õites ning kevadlilled õitsevad. Lisaks pakub silmailu purskkaev, mis talvisel ajal oli hoopis ilus valgusinstallatsioon.

Koidula park. Foto: Karmen Kärg / Visit Pärnu

Pärnu Rüütli tänav

Pärnu peamine jalakäijate tänav ja Pärnu vanalinn paelub külastajaid oma fassaadide, munakivitee, lillekaunistuste ning kõrvaltänavate välikohvikutega.

Pärnu kesklinna sild

Kesklinna sild ehk Pärnu vana sild ning lähiaastatel uuendatud jõeäärne promenaad mõlemal kaldal on mõnusad paigad nii linna silueti imetlemiseks kui ka ise vaatamisväärsused omaette.

Kesklinna sild. Foto: Silver Gutmann / Visit Pärnu