Lood

Reisimine varustab sind lugudega. Ja lood on seksikad. Seksikuse määr sõltub muidugi sellest, millest lood räägivad ning kuidas sa neid jutustad. Kuid alusta algusest.

Paljudel inimestel ei ole teistele midagi öelda, ole siis sina see, kel on. Isegi need, kes on palju reisinud, kuulevad liiga vähe lugusid kaugetest paikadest ja huvitavatest inimestest. Niisuguseid lugusid, mida vanasti rännumehed lõkke ääres ringis istudes üksteisele jutustasid, väärtustades inimlikku kontakti ja uudiste jagamist. Ning loomulikult, mida ebatavalisem, ohtlikum ja glamuursem lugu on, seda parem.

Rääkimist väärt on siiski kõik reisijutud, kui neid esitatakse elavalt, humoorikalt ning kergete liialdustega. Need muudavad sind seksikamaks.

Lahkus

Kas reisimine muudab sind inimesena paremaks? Natuke vähem ignorantseks, natuke tolerantsemaks, mõistvamaks? Kaheldav. Kui lennumiilid seda suudaks, oleks Donald Rumsfeld praeguseks juba Dalai Lama. Kuid eitada seda võimalust ei maksa. Sest kui see toimib, muudab reisimine sind kahtlemata seksikamaks.

Välimus

Hooajaväline päevitus on atraktiivne. Õnnest kiirgav ja tervislikkusest pakatav inimene on imeline vaatepilt.

Kuid on ka neid, kellele meeldivad armid ja haavad, puuduvat silma katvad klapid ja muud füüsilistele vigastustele viitavad märgid. Hästi paranenud haavade taga on tavaliselt ka hea lugu. Ja pole vist vaja enam rõhutada, et hästi räägitud hea lugu muudab su seksikaks.

Hooajaväline päevitus on atraktiivne. Õnnest kiirgav ja tervislikkusest pakatav inimene on imeline vaatepilt.

Kadedus

Kadedus on mõnikord, kuigi mitte enamasti, asi, mida ihaldada. Reisisell peab ära tabama, milline seltskond teda ümbritseb ning valima oma lood vastavalt sellele.

Arvesta, et mitte alati ei saa kasutada kõiki ja ühesuguseid sõnu-väljendeid. Arvesta auditooriumiga, vastasel juhul võib tekkida tohutu segadus ja teineteise mittemõistmine.

Keel

Ära põe, kui sa ei suuda mõnda sõna või fraasi võõrkeeles korrektselt hääldada. See võib osutuda parimaks afrodisiakumiks, mida maailm tunneb. Valesti või veidralt hääldatud sõna äratab inimeste tähelepanu ning mõni võib isegi sind kallistama tormata, hüüdes: „Mulle nii meeldib, kuidas sa prantsuse keelt räägid!“

Erinevus

Hiljuti reisilt naasnud inimesest õhkub sarmi – kergelt päevitunud nahk, mägede hõng ja seiklused, rõõmsalt säravad silmad. Pea meeles, et ükskõik kui igav ja tuttav kodune keskkond sulle endale tundub, paistad teistele automaatselt eksootiline, kui sellest eemal viibid. Seega – ka lihtsalt ära minemine võib sind seksikaks muuta.

Lootus

Üks põhjus, miks inimestele nii väga reisijutte kuulata meeldib, on neist õhkuv lootus, mis julgustab unistama. Võib-olla võiksin ka mina seda teha, mõtlevad nad sind kuulates. Minna neisse paikadesse, unustada mõneks ajaks kõik muu … Ja üllatuvad – muidugi võin ma seda teha! Ning kõik need vahvad lood, mida ma tagasi jõudnuna teistele rääkida saan!