Hotelli hommikusöögirestorani atmosfäär on täpselt selline, et poole hommikusöögi ajal võite tunda isegi veidi laeva kõikumist. Suured laudkonnad, väsinud vaipkate, väga palju soomlasi ja suur lava, kuhu õnneks esinejat ei saabunud.

Ruum oli lage, jõuludest puutumata ja kõle. Laudade vahed kitsad, mistõttu toimus kokkupõrkeid vanema generatsiooniga.

Tegemist on kõige tüüpilisema hommikusöögiga – valida saab puuviljade, müsli ja helveste, erinevate vorsti ja juustulõikude ( mitte väga erinevate, umbes 3 vorsti ja kaks juustu) ning sooja toidu vahel.

Toidu väljapanek meenutab eelmise sajandi lõpu bankette, kus maani ulatuvate ja rohkete kroogetega linade peal on valged vaagnad ja metallist toidusoojendajad.

Leibade – saiade valik ei paku üllatusi – ei positiivseid ega negatiivseid, kõik on täiesti tavaline ja veidi väsinud, leivad ei ole kindlasti värsked ja pärinevad ilmselt lähedasest supermarketist.

Sooja toidu valikus on klassika – munapuder, praekartul, peekon, lihapallid ja viinerid! Kõik on söödav, kuid ei üllata mitte millegagi.

Puuviljavalik on samuti klassikaline, valida sai ka kahte sorti magusa saiakese vahel, need võib jätta julgelt söömata, ilmselt on paljud inimesed seda ka teinud, sest saia värskus oli suur küsimärk.

Jogurtivalik jättis sammuti soovida, oleks eelistanud naturaalsemaid tooteid, mitte äärmiselt magusat jogurtit.

Kohvivalikus oli kaks võimalust – kas hirmuäratav nii nimetatud tünnikohv või masinast värskelt jahvatatud kohv, üllataval kombel osutus maitsvamaks just tünnikohv, aga võimalik, et see polnud seal üleliia kaua seisnud. Kohv oli korralik, aga kindlasti mitte midagi erilist, maitse oli suhteliselt mahe, aga kahjuks ka igav.

Ainus märk aastast 2015 oli eraldi lauake – glueenivabade toitudega.

Kogu hommikusöögi kõige meeldivam hetk oli saabumine ja lahkumine – uksel naeratav daam tundus tõsiselt rõõmustavat iga saabuja ja lahkuja üle.

HIND: 13 eurot
HINNANG
atmosfäär: 4/10

teenindus: 5/10

toidu väljapanek: 4/10

maitseelamus: 3/10

kohv: 5/10

KOKKU: 21 punkti (50 võimalikust punktist)