Maltat iseloomustab eelkõige võrratult päikeseline ilm, meelitavad rannad, ahvatlev ööelu ning 7000 aastat huvitavat ajalugu. Kitsad ja looklevad tänavad, keskaegsed tornid ning ühed vanimad teadaolevad inimasustused teevad Maltast ühe suure vabaõhumuuseumi, kus on palju teha ja näha.

Malta sobib ideaalselt nii aktiivseks- kui rannapuhkuseks. Aastas on Maltal üle 300 päikselise päeva ning isegi sügisel ja talvel on ilmad Eesti mõistes suvised. Näiteks novembris on oodata Maltal sooja päevasel ajal ca 20 kraadi.

Malta reisipaketi hinnas on edasi-tagasi otselennud, transfeer lennujaama ja hotelli vahet ja ööbimine kiidetud 4-tärni hotellis Paradise Bay Resort.

Paradise Bay Resort Hotel asub Cirkewwa sadama lähedal, mereäärsel alal. Hotell sobib suurepäraselt perepuhkuseks, kuna asub rahulikumas saare osas. Paradise Bay Resortil on erarand ja kolm välibasseini päikeseterassidega ning hooajaväliseks ajaks kasutamiseks ka sisebassein. Keskus jääb hotellist 4 km ja bussipeatus kõigest 250 m kaugusele. Samuti on hotellis külastajatele saadaval WiFi. Vaata lisa ja broneeri pakett SIIT!