Milano on rikka ajaloo ja kultuuriga üks maailma elegantseimatest linnadest. Linn on tuntud kui üks maailma neljast moeapealinnast, kust leiab ostlemiseks suure valiku nii Armani, Valentino kui Dolce & Gabbana tooteid kui teisi üle maailma tuntuid brände. Linna lähiümbruses on mitmed suured outletid, mis rõõmustavad šopahoolikuid tõeliselt taskukohaste hindadega.

Aga Milano pole vaid mood ja šoppamine. See linn ei jäta külmaks ühtegi kulinaaria-, ooperi-, arhitektuuri-, jalgpalli- või kultuurihuvilist. Siin on kümneid ehitisi, millest saab rääkida ülivõrdes. Näiteks San Siro jalgpallistaadion, kus mängivad enda kodumänge Milani Inter ja AC Milan, on üks võimsamaid ja suurimaid Euroopas. 18. sajandil avatud Milano ooperiteater La Scala on üks hinnatumaid teatreid kogu maailmas. Milano toomkirik on aga üks kuulsamaid gooti stiilis ehitisi terves Euroopas. Ja kui sinna juurde lisada Itaalia köögi võlud, ongi kõik üheks ideaalseks puhkuseks justkui olemas.

Samuti on sellised linnad nagu Verona ja Bologna vaid lühikese rongisõidu kaugusel, seega teha päevane reis ühte neist ei ole kulukas ega aeganõudev.

Milano reisipaketi hinnas on edasi-tagasi otselennud Tallinnast ning ööbimine heas 4-tärni hotellis — Sunflower või ADI Hotel Poliziano Fiera — koos hommikusöökidega. Mõlemad hotellid asuvad kesklinna vahetus läheduses ning seega on tagatud mugav ühendus ühistranspordi näol nii Malpensa kui Bergamo lennujaama kui ka linnasüdamega.

Lisana pakume võimalust reisil külastada Euroopa ühte suuremat outlet ostukeskust nimega Foxtown, mis asub Šveitsi piiril ning kuhu viib Milano kesklinnast buss.
Vaata lisa ja broneeri pakett Reisidiilide koduleheküljel — SIIT!