Oled sa kunagi puhkusel olles kohanud kedagi, kellega tundsid sellist sidet, et sooviksid hiljem temaga veel kontakti saada? Kui nii, siis alljärgnev lugu on just sulle.

Nimelt postitas Mississippist pärit 19-aastane Brianna Cry Twitterisse pildi endast ja veel ühest noorest tüdrukust ning palus inimeste abi. Noor naine soovis leida üles tüdrukut, kellega ta kohtus 2006. aastal Hawaii kruiisil olles, vahendab Lonely Planet.

"Me olime praktiliselt parimad sõbrad terve õhtu, seega ma vajan teie kõigi abi oma parima sõbranna leidmisel, sest ma igatsen teda ja soovin näha, et kuidas tal läinud on," seisis postituses. Lisaks palus Cry seda postitust kõigil jagada.

Edasi võttis aega vaid 11 tundi ja 121 tuhat postituse jagamist ning müstika sai lahendatud. Cry`ga võttis ühendust Californias elav vietnamlanna Heidi Tran, kes ütles, et "ma kuulsin, et sa otsid mind". Heidi tegi Twitterisse postituse endast hoidmas käes pilti, mis tõestas, et nad olid kunagi samal reisil.

Kuigi Twitteri kasutajad läksid naiste taaskohtumisest elevusse ja arvasid, et nad peaksid kindlasti kohtuma, siis kommenteeris Heidi, et hetkel ei ole tal koolikohustuste tõttu finantsiliselt võimalik reisi ette võtta. Samas teatas ta, et neiud suhtlevad aktiivselt sotsiaalmeedias, seega on lool igati õnnelik lõpp.