Presidendi kohvik, mis selle aasta märtsis avati Siberis Krasnojarskis, on ehitud Putini fotodega lapsepõlveaastatest kuni Kremli-päevadeni välja, kirjutab Travel+Leisure.

Nii et samal ajal, kui kliendid söövad Presidendi salatit ja joovad kokteile, võivad and imetleda fotot Putinist koolivormis või siis judotrennis.

"Kui me partneritega arutasime, milline kohvik avada, tahtsime luua kontseptsiooni, mis kindlasti kliente ligi tõmbaks ja mille edu oleks garanteeritud," rääkis üks Presidendi kohviku omanikest Dmitri Ždanov kohalikule uudistekanalile Sib.fm. "Ja siis meile torkas pähe - kogu Venemaal pole ikka veel ühtegi kohvikut ega restorani, mis oleks pühendatud Putinile, kõige tuntumale poliitukule! Nii saigi meile kontseptsioon selgeks."

Loomulikult ei ole Putin ainus poliitik, kelle nad kohvikuseintel on jäädvustanud. Tualettruumi seinu ehivad Barack Obama ja teiste USA poliitikute fotod.
"Ma olen neutraalne lääne poliitikute suhtes," lisas Ždanov. "See on lihtsalt äri, ei midagi isiklikku. Inimesed reageerivad nii, nagu nad ise peavad kohaseks. Üldplaanis me peame seda kohvikut meelelahutuseks."

Tualettruum.
Putini-teemalise kohviku seinu kaunistavad fotod temast.