Eesti tänavuseks parimaks reisiblogiks valiti ülekaalukalt Birgit Kooli reisiblogi.

"Mulle meeldib ütlus: "Travel is the only thing you buy that makes you richer." ehk siis ma pööran väga palju tähelepanu sellele, et üks kord aastas avastan vähemalt ühe uue riigi," rääkis Birgit."Reisiblogijana ma naudin enda kogemuste jagamist ning loodetavasti inspireerida ka enda lugejaid!"

Praegu Taanis elav Brigit Kool alustas enda blogiga 10 aastat tagasi ning eelkõige sihiga, et enda mõtted kuhugi kirja panna – tol hetkel ei osanud ta unistadagi sellest, kuhu mu blogi jõuda võiks.

"Viimase kümne aasta jooksul olen reisinud ligi 30 riiki läbi, elanud nendest kolmes riigis ning hetkel Kopenhaagenis. Ma usun, et olen enamustest reisisihtpunktidest ära katnud - Aafrikast - Rootsini, Iisraelist - Saudi Araabiani," rääkis Birgis Reisijuht.ee-le. "Totaalselt lemmikuks kujunes viimane reis Gambiasse, kuid kunagi ei lähe meelest reis Brasiiliasse, mil olin kõigest 15-aastane ning pidin lendama ilma vanemateta kuuks üle seitse maa ja mere, mis ilmselt avas ka mu silmad ning andis mulle selle reisipisiku."