Go Traveli turundusjuhi Anu Vane sõnul on talvehooaja pakettreiside valik üle mitme aasta taas esinduslik, eriti on suurenenud Kanaari saarte osa. „Tenerifele oleme reisipakette juba aastaid müünud ning see on kindlasti kõige populaarsem talvine sihtkoht. Kuna saarel on ohtralt erinevaid meelelahutusvõimalusi ja väga palju on mõeldud ka lastele, on see eriti hinnatud sihtkoht just perekondade seas,” rääkis Vane. “Gran Canaria ja Lanzarote on samuti pisteliselt Eesti reisikorraldajate valikusse kuulunud ja alati hästi vastu võetud, kuid Fuerteventura on sel aastal kavas esimest korda.“

Vane hinnangul on Fuerteventura eriti sobilik puhkusepaik nendele, keda meelitavad pikad ja rahvast tühjad liivarannad, ookeanituuled ja võimsad lained. „Kindlasti sobib see hästi surfaritele, aga kuna hotellide ja meelelahutuse kvaliteet on Fuerteventural väga hea ning rannad Kanaaride parimad, on uus sihtkoht teretulnud vaheldus kõigile päikesejanustele,” ütles Vane. "Tenerife ja Gran Canaria kõrval eestlastele veel veidi tundmatum Lanzarote saar on samuti külastamist väärt. Lanzarote on kõigist Kanaaridest kõige autentsemana säilinud. Põhiliseks tõmbenumbriks seal on vulkaanilised maastikud – need võtavad pahviks ka väga palju reisinud inimesed.“

Ka eksootilisemate reiside huvilistele toob eelolev talv meeldivaid üllatusi. Näiteks on selgi hooajal võimalik pakettreisiga sõita Taisse või Araabia Ühendemiraatidesse, uue sihtkohana on lisandunud Sri Lanka.

Kuigi põhiline talviste päikesereiside hooaeg algab novembrist-detsembrist, on Go Traveli turundusjuhi sõnul juba praegu märgata elavat huvi reisipakkumiste vastu. “Veel augusti lõpuni on võimalik osta talviseid puhkusepakette varajase broneerija soodustusega, kohti veel jagub,” lubas Vane.

Siiski soovitab ta huvilistel kiirustada, sest näiteks Aurinko korraldatud oktoobrikuised pakettreisid Madeirale ja Maltale on peaaegu lõpuni välja müüdud, sügiseseks koolivaheajaks on saadaval vaid üksikud kohad ning ka aastavahetuseks on populaarsematesse sihtkohtadesse, eriti Tenerifele kohti vähe jäänud.

Talviste päikesereiside hinnad Tenerifele algavad 479 eurost, Fuerteventurale 469 eurost, Lanzarotele 449 eurost ja Gran Canariale 629 eurost.