Ehkki Las Vegases toimuv pidi jääma Las Vegasesse ja seega peaks pattude linnas olema lubatud peaaegu kõik, pole siiski mõtet ka lausa rumalusi teha. Enamus reisiajakirja soovitusi aitavadki vältida turistilikke eksimusi, mis reisielamusele midagi juurde ei anna, pigem röövivad rahakotist või mujalt.

Esimene soovitus - väldi seitsmedollarist nn liini bussi, mis logistab läbi enamuse Stripi hotelle ja nii võib kohalejõudmine kesta rohkem kui tunni. Lisaks on istmed ebamugavad. Taksoga saab vaid natuke kallimalt kohale - lennujaamapoolsesse otsa ligi kümne dollariga, tahapoole paarikümne dollariga. Kuna lennujaam asub kohe Stripi ehk Las Vegase peatänava läheduses, siis taksosõit kestab 15-20 minutit.

Teiseks - ära lase taksodel kiirteele suunduda ja pikka ringi teha. Nagu öeldud, Strip on kohe lennujaama juures ja pole mingit põhjust kaugemal tiirutada.

Kolmandaks - ära ostle kallites Stripi kasiinopoodides, eriti Caesar´s Palace´i Forumi kaubanduskeskuses. Õnneks näeb see juba ise piisavalt luksuslik välja, et anda vihje kallitest hindadest. Las Vegase Stripilt lahkudes on äärelinnades aga tõeliselt odavaid angaarpoode ja Outlette, kust leiab kaupa odavamalt kui Eestist.

Neljandaks - ära trügi hiiglaslikesse ööklubidesse, kus võivad küll esineda maailmakuulsad DJ-d, kuid kus on kohutavad järjekorrad, trügimine ja liiga palju rahvast tantsimas. Stripilt leiab ka mõnusamaid väiksemaid ööklubisid.

Viiendaks - Cirque du Soleil pole enam see, mis ta kunagi oli. Palju olulisi osasid on kuulsast tsirkuseetendusest ära jäetud ja pealegi saab seda etendust nüüd näha ka paljudes kohtades väljaspool Las Vegast. Condé Nast soovitab selle asemel hoopis Absinthe´i Caesars Palace´is, mis on ka tsirkuseprogramm, aga värskem ja huvitavam.

Kuuendaks - ära lange fototurismilõksu, tehes endast tüüpilise pildi "Welcome to Fabulous Las Vegase" sildi juures. See pole originaalne. Turismibussid viivad tuhandeid turiste just selle sildi juurde pildistama. Tõeliselt eksootilisi pilte saab aga Neoonmuuseumis, kuhu on kokku veetud vanad neoonmärgid hotellidelt ja kasiinodelt, mida ammu enam ei eksisteeri. Vaata www.neonmuseum.org.

Seitsmendaks - ära raiska raha niisama Las Vegase kasiinodes mängides. Selle asemel liitu mõne klubiprogrammiga ja selle eest pakutakse hulk tasuta mängimise krediiti, soodustusi hotellides, kontsertidel ja majutuses. Isegi kui kasiinos ei võida, on allahindlustega mingigi raha tagasi teenitud. Klubiga liitumine ei maksa tavaliselt midagi.