Tema ainsaks ja peamiseks tööülesandeks on reisijatele rõõmu pakkuda.

Lennujaama teatel on tegemist Juliana tõugu seaga ning ta kuulub lemmikloomade meeskonda, kelle kaasabil viiakse läbi loomade poolt abistatud teraapiaprogramme (ingl k animal assisted therapy programmes).

Siga, kes on laheda iseloomuga ning näeb väga armas välja – küüned lakitud! –, on esimene teraapiasiga USA-s, väidab lennujaam.

Ja LiLou on osutunud väga õigeks valikuks – ta toob alati kiirustavasse lennujaama rõõmu ning on külastanud juba a teisigi San Franciscos asuvaid asutusi, näiteks vanadekodusid ja haiglaid.

Teraapialoomade meeskonnad töötavad San Francisco lennujaamas alates 2013. aastast ning nende poolt pakutav programm on reisijate hulgas väga-väga populaarne. Loomad, kes programmis osalevad, valitakse välja väga hoolikalt, arvestades nende temperamenti ja sobivust lennujaamakeskkonda. Nad kannavad tööülesandeid täites vesti, millele on kiri „Silita mind! – et reisijaid endaga suhtlema julgustada.

Programmis tegutseb enam kui 300 vabatahtlikku koera-, kassi- ja küülikumeeskonda, LiLou juhitav seameeskond on selles seltskonnas esimene omalaadne.

Allikas: lonelyplanet.com