Tee check-in varakult

Jäta endale lennujaamas võimalikult vähe ülesandeid. Selle asemel, et pardakaardi nimel järjekorras seista, tee check-in ära arvuti või telefoni vahendusel. Pardakaardi saad välja printida või näidata lennukisse sisenemisel ette telefonist.

Lae alla lennufirma äpp

Paljudel lennufirmadel on olemas mobiiliäpid, et võimaldada reisijatele reaalajas teavet lennuaegade muutuste ja lendude ärajätmise kohta. Kui lennuki väljumise väravat on muudetud ning sul on kiire, saad sellest äpi vahendusel teada juba enne lennujaama jõudmist.

Kanna ilma paelteta jalanõusid

Kui turvateenistus palub sul jalanõud ära võtta, on seda lihtsam teha.

Jäta kaasavõetud kingitused pakkimata

Kui plaanid sõpradele kingitusi kaasa võtta, ära paki neid paberisse, sest turvatöötajad võivad paluda kingid lahti pakkida.

Paki jalanõud kohvri põhja

Selline pakkimisviis lisab kohvri ratastele raskust ning hoiab seda paremini tasakaalus, eriti siis, kui pead kiiresti liikuma.

Hoia reisimiseks vajalikud asjad käepärast

Hügieenitarbed võiksid olla kodus juba varem kokku pakitud, selle asemel, et viimasel hetkel šampooni väiksemasse pudelisse ümber valama hakata. Hoia asju ühes kohas (kotis) koos. Võimalusel võta kaasa väikestes pakendites tootenäidised või reisipakendites tooted.

Lae telefoni broneerimisäpp

Ärajäävad lennud on paratamatu reaalsus. Et sul oleks kusagil magada, kui lend väljub alles järgmisel päeval, kasuta öömaja reserveerimiseks ja auto rentimiseks broneerimisäppi. Kui lend ära jääb, saad ootamise ajal vajaduse korral äpi vahendusel lennufirmasse helistada.

Vaata järjekordi, mis jäävad sinust vasakule

Vasakut kätt olevad järjekorrad on lühemad. Uuringud näitavad, et enamik inimesi võtab koha sisse pigem parem- kui vasakpoolses järjekorras.