Kahtlemata on Tai ja India reiside puhul tegu eksootilistemate sihtkohtadega sel hooajal, samas jäävad nende reisijate mahud ka järgnevatel aastatel kindlasti Egiptusele ja Kanaaridele alla.

Aprillist oktoobrini kestval suvehooajal pakub Novatours tuntud puhkepiirkondi Türgis, Kreetal ja Bulgaarias, otselendudega Tallinnast. Nendesse sihtkohtadesse on müük läinud nii hästi, et Novatours on lisanud mõned lisalennud.

Lisaks saab alates maist lennata veel mitmesse tuntud sihtkohta. Reisikavas on Horvaatia, Hispaania, Portugal, Sitsiilia ja Rhodose saar.

Uued piirkonnad on Mallorca saar ning Bodrum ja Marmaris Türgis. Kes millist sihtkohta eksootiliseks peab, sõltub reisijast endast ning kui palju ta on varem reisinud.

Üks, mis kindlasti ei reisihuvilistes ei kustu, on pidev avastamisjanu. Novatours tõi eelmisel aastal oma põhitoodete kõrval müüki ka mitmed kaugreisid ja laevakruiisid üle maailma.

Grupireisid ja individuaalreisid toimuvad liinilendudega näiteks Islandile, Ameerikasse, Mehhikosse, Kuubale, Brasiiliasse, Sri Lankale, Indiasse, Hiinasse, Jaapanisse, Vietnamisse, Kambodžale, Sri Lankale, Hiinasse, Keeniasse, Indoneesiasse, Bali saarele ja Austraaliasse.

Alates eelmise aasta lõpust vahendab Novatoursi ka Euroopa ühe suurima reisikorraldaja TUI puhkusepakette, algusega Saksamaalt. TUI eksootilisemad sihtkohad on näiteks Malediivid, Sardiinia saar, Tuneesia, Dominikaani Vabariik, Dubai, AÜE, Maroko ja Seishellid.

Ekstreemturismi tooteid Novatoursi reisikavas otseselt ei ole. Sihtkohtade arv on suur ja ekstreemsusi otsiv reisihuviline leiab kindlasti endale meelepärast tegevust juba sihtkohas. Olgu see siis rafting, surf või mõni ekstreemsemgi ala.

Novatoursi edu valemiks õiged sihtkohad, tugevad kliendisuhted, kvaliteetne teenindus ning mahtude õige planeerimine.

Ettevõte otsib uusi sihtkohti pidevalt, kuid eelkõige määrab uue sihtkoha pakkumise ja nõudluse vahekord. Tähtis on ka uute partnerite koostöötahe ja turismiorganisatsioonide toetus, ilma milleta uut sihtkohta avada on väga raske.

Klientide tagasiside kohaselt on reisikorraldaja juures väga oluline stabiilsus, usaldusväärsus ja kogemus

Novatours on tänaseks tegutsenud Eesti reisikorraldusturul enam kui üheksa aastat, olles sellega üks staažikamaid ja stabiilsemaid reisikorraldajaid siinsel turul.