Reisijutuvõistluse algusest on möödas kuu ja on aeg avaldatud reisikirjade seast välja valida see lugu, mille autor saab täiesti isemoodi Eestis disainitud reisikohvri, millega saab reisil ka palju muud teha, kui ainult asju kaasas tassida. Oktoobri ja novembri keskel jagame järgmised kaks kohvrit, seega jõuab oma suvised (või varasemad) reisimuljed veel toimetusele saata järgmiste auhindade võitmiseks.

Reisikiri matkast kargel koidikul Moosese mäele tõi esimese peaauhinna Pillele. Autoriga võtab toimetus ühendust Playluggage´i kohvri üleandmiseks.

Miks just see lugu? Moosese mägi on paljude arvates lihtsa jalutuskäigu kaugusel, liiga turistilik, liiga tavaline. Aga reisikiri, mis sellest reisist kirjutati, annab hästi edasi puhkava turisti ehedad emotsioonid. Just sellise puhkaja, kes pole tõsine alpinist ega adrenaliiniotsija: lõpuks tekib siiski tunne, et tegemist on tundelise ja karmi ekspeditsiooniga mõne tuntud mäetipu otsa, kuhu jõuavad vaid tahtejõulisemad.

Reisijutuvõistluse teised avaldatud (ja auhinnatud) tööd esimese kuu jooksul saabunutest on avaldamise järjekorras sellised (uuemast varasemani):

Võistlus kestab edasi. Osavõtmiseks pole vaja teha muud, kui reisikiri kirja panna, varustada see mõne fotoga ja toimetusele saata: aadressile reisijuht@delfi.ee. Parimad avaldatakse Reisijuht.ee-s, kõik avaldatud lood saavad auhinnatud.