Panoraamkaameratega on võimalik üles võtta kõik, mis asub ümberringi ja hilisem video vaataja võib "pead" keerata just talle sobivas suunas, et ülesvõtet vaadata. Seega viib panoraamvideo justkui sündmuste keskele, näidates just seda, mis vaatajale huvi pakub. Kui siia lisada virtuaalprillid, mis liigutavad pilti vastavalt pea liikumisele, ongi täieliku kohaloleku tunne olemas. Lisada saab veel lindude kisa, lainete loksumise, jääpankade ragisemise vastu laevakülgi ja oledki näiteks Antarktikas, nagu allolevast videost näha (kliki pingviinipildil). Kasutada tuleb Firefoxi või Chrome´i veebilehitsejat, hiirega saab pilti nihutada soovitud suunas. Paremklikiga võib valida, kas pilt on lainurkne või kitsam.

Ülalolev video on tehtud Venemaa mittetulundusliku ettevõtte AirPano poolt möödunud aastal Antarktika-reisil. Droonile kinnitatud mitu erinevas suunas filmivat kaamerat salvestasid videomaterjali, mis hiljem tarkvaraga stabiliseeriti, nii et jääb mulje, justkui rippunuks kaamera õhus paigal. Antarktikas peetakse droone pildistamisel ja filmimisel tunduvalt ohutumateks kui lennukeid või koptereid, mis tekitavad müra- ja õhureostust.

Kui tahad maailma huvitavate paikade kohta droonilt ülevaadet saada, siis uuri ka veebilehelt TravelwithDrone.com, mis asutati aasta tagasi õhuklippide kaardile kogumiseks. Kiika näiteks droonivaates Mauritiusele: