"Meil on väga hea meel, et avame teise hotelli Ida-Euroopas. See näitab meie kõrgeklassilise brändi kasvu ning tugevdab meie portfooliot Läti pealinna jõudsalt kasvaval turul,“ ütles Orbis Hotel Groupi president ja tegevjuht Gilles Clavie.

Riia vanalinna Jekaba tänaval asetsevasse ajaloolisse hoonesse ehitatud Pullman Old Town Riga hotell paikneb kohas, mille lähedale jäävad kõik märkimisäärsed vaatamisväärsused. Ehitis on unikaalse välimusega – ajalooline fassaad pärineb 1789. aastast ning algselt oli see esimene telliskividest ehitatud hoone, mis asetses väljaspool toonast linnamüüri. Fassaadile on juurde ehitatud kaks moodsa arhitektuurilahendusega osa.

Hotelli interjööri kujundamisel kombineeriti ajalooline pärand moodsa arhitektuuriga. Austust kohaliku pärandi vastu väljendavad ratsaspordiga seonduvad kujunduselemendid, millega viidatakse parun von Münchauseni tallidele, mis asusid seal 18. sajandil. Ajaloolistele detailidele vastukaaluks on interjööris tähtsal kohal modernse kunsti ja kaasaegse disaini elemendid. Kombineeritult loovad sellised kaks küllaltki vastandlikku poolt unikaalse atmosfääri.

Ehitise renoveerimist alustas rahvusvahelise AccorHotelsi brändi alla kuuluv Läti tütarettevõte „Wisher Enterprises LV“ 2006. aastal.

„Pullmani hotelli asukoht on väga eksklusiivne ja minu arvates on see parim koht viietärnihotelli jaoks Lätis. Oleme Riia vanalinna südames asuvas ainulaadses hoones toonud modernsed lahendused 18. sajandist pärinevasse interjööri. Sellist tulemust on ajalooliste hoonete puhul keeruline saavutada. Ma ei karda öelda, et Baltikumis pole ühtki sarnast ega paremat hotelli ning ma ei usu, et selliseid saab olema ka tulevikus. Nelja aasta eest tehtud plaanid, mille kohaselt soovisime Lätis avada kolm uut erinevat tüüpi AccorHoteli keti hotelli, on nüüd täide viidud,“ ütles Wisher Enterprise´i tegevdirektor Aleksey Abasov. Lisaks Pullmani hotellile on viimastel aastatel Lätis avatud ka neljatärnihotell „Mercure“ ning modernne kolmetärnihotell „Ibis“.

Uues viietärnihotellis Pullman Riga Old Town on 155 numbrituba, kolm restorani (Equus, Vinoteca ning Tea Deli), baar, viis nõupidamissaali, üks privaatne söögisaal ja kaks konverentsiruumi, mis mahutavad 150 ja 200 inimest. Hotellis on ka 19-meetrise ujumisbasseini ning kahe saunaga Fit&Spa Lounge. Klientidel on võimalik valida mitut tüüpi numbritubade vahel. Valikute hulgas on Superior, Premium Superior, Deluxe ning Presidendisviit. Igas toas on eraldi konditsioneer ning toad on varustatud kiire WiFi-võrguga. Kõikides tubades on LED nutiteleviisor, seif, minibaar, Nespresso kohviaparaat ning Bose`i kõlarisüsteem. Valdav osa tubadest on vaatega pargile või aatriumile.
Külastajatele avati hotell 16. juunil.