26. septembrist 10. oktoobrini kestva kampaania veebilehel www.puhkaeestis.ee pakutavaid puhkusepakette saab soetada nii sügiseks kui ka talveks ette.

EASi turismiarenduskeskuse direktori Tarmo Mutso sõnul on Eesti sihtkohana nii kohalike kui välisturistide seas sel aastal eriti populaarne. “Puhka Eestis kampaania on osutunud nii turismiettevõtete kui eestlaste seas väga populaarseks – ainuüksi tänavu on projekti veebilehel tehtud kokku ligi 2,3 miljonit klikki,” lisas Mutso.

Mutso sõnul on sügis puhkamiseks soodne aeg ning täna algavas Puhka Eestis kampaanias on suure valiku spaa- ja kultuuripakettide kõrval esindatud ka eksootilisemad pakkumised purjereisidest ning kalastusseiklustest kuni privaatsete lennureisideni Eesti kaunitesse kohtadesse. “Sügiskampaania pakub märkimisväärselt palju aktiivse puhkuse võimalusi kasvõi autorallist suurte kiskjate jälitamiseni,” ütles Mutso ja lisas, et kodumaal lõõgastumine aitab ka kohalikku elu edendada. “Tänavu esimese seitsme kuuga peatus Eesti majutusettevõtetes läbi ajaloo rekordarv sise- ja välisturiste – kokku ligi 1,6 miljonit inimest,” ütles Mutso.