Kõike kirjeldatut võib näha sügistalvel Otepää vahetus läheduses paiknevas Pühajärve Spa & Puhkekeskuses, mis on juba aastaid üks eestlaste armastatum puhkepaik.

Pühajärve mõisapargi südames paiknev spaahotell pakub külastajaile hubast kõigi mugavustega majutust ning spaa- ja konverentsiteenuseid. Paljud toad ja hoolitsuste ruumid on viimastel aastatel renoveeritud ning lastele on valminud avar mängutuba.

Pühajärve on ideaalne sihtkoht nii spordihuvilisele, tervisekliendile kui ka luksuslikuma spaapuhkuse sõbrale – teenuste ja hoolitsuste laiast valikust leiab igaüks midagi meelepärast.

Tegevust jätkub Pühajärvel igaks päevaks. Majas asuvad bowling, jõusaal ja ujula, hotelli ümbruses on rohkesti suusa- ja matkaradu ning puhkajate talvised meelispaigadki – Kuutsemägi, Tehvandi ja Kääriku – on vaid kiviviske kaugusel.

Elegantses 110-kohalises restoranis saavad külalised nautida buffet-hommikueinet ning paketi lõuna- ja õhtusööki. Nädalalõppudel on õhtuti avatud à la carte-restoran. Siin saab korraldada sünnipäeva- ja pulmapidusid, vastuvõtte ning firmaüritusi. Vanas mõisakeldris asub sopiline avatud grilliköögiga pubi, kus on nädalavahetustel võimalik tantsida elava muusika saatel. Privaatseks kohvinautimiseks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik.

Puhkusepakettide laias valikus on mõeldud nii peredele, romantikutele kui ka spordihuvilistele – igaüks leiab siit ideaalse sügis- või talvepuhkuse! Pärast paari päeva Pühajärvel naased linna kindlasti värske ja puhanuna. Sel sügisel rõõmustab Pühajärve Spa & Puhkekeskus ka eripakkumisega – klassikalise tervisepaketi hind on vaid 49 eurot inimese kohta! Vaata täpsemalt SIIT!

Tule üksi, kahekesi või terve perega, paariks päevaks sportima või nädalaks lõõgastuma – linna naased kindlasti värske ja puhanuna!

Jaga
Kommentaarid