Ole sihtkoha suhtes avatud

Väga oluline on olla sihtkoha suhtes paindlik. Teisisõnu, kui su ainsaks tingimuseks on soe kliima ning pole vahet, kas puhata Tais või Balil, on pool võitu juba käes, kuna see annab vabaduse sooduspakkumisi sirvides spontaanselt otsustada.

Väldi neid kuupäevi

Reisibüroode jaoks on pühadehooaja kõrgperioodiks 17. detsember kuni 7. jaanuar. Väldi neid kuupäevi ja oledki juba sadu eurosid säästnud. Ühtlasi tasub silmas pidada, et lisaks lennupiletitele sööstavad täpselt sama loogika alusel taevasse ka majutushinnad. Vahvaks faktiks on aga see, et näiteks jõulu esimene püha ehk 25. detsember ning vana-aastaõhtu ehk 31. jaanuar on alati reisimiseks äärmiselt soodsa hinnaga päevad, kuna vähesed soovivad jõulupühi või uut aastat lennukis tähistada.

Ära lenda otse sihtpunkti

Reisifanattide hulgas äärmiselt populaarne lennundushäkk on valida sihtpunktiks soovitud regiooni odavamaim linn ning seejärel sealt edasi lõppsihtpunkti poole liikuda. Veidi rohkem tegemist, aga rahaliselt väga mõistlik.

Sihi neid nädalapäevi

Tee kõik majutusbroneeringud pühapäeviti — see on tõestatult kõige odavamate hindade päev. Reisibroneeringuid tasub teha aga reedeti.