Hotell asub Gröönimaa linnas nimega Ittoqqortoormiit, kus elab vaid 450 inimest. Lähim suurim asula asub umbes 497 miili (ligi 800 kilomeetri) kaugusel, vahendab Travel+Leisure. Lisaks asub linn Põhja-Jäämere ääres ning seda ümbritsevad jäämäed.

Hotels.com kampaania kohaselt on alates möödunud nädala teisipäevast kuni tänavu 31. detsembrini võimalik tasuta saada tuba Ittoqqortoormiiti külalistemajas. Ööbimine seal peab toimuma tuleva aasta märtsikuu jooksul.

Kuigi ööbimise maksab Hotels.com kinni, siis peavad külalised kuidagi sinna ise kohale saama ja see pole paraku teps mitte kerge. Portaal ise väidab, et sinnasaamiseks tuleb ette võtta "kaks lennusõitu, helikopterisõit ja suhteliselt hüplik ATV-sõit". Samas reisisellidele, kes tõelisi seiklusi otsivad, peaks see kõik olema pigem plussiks kui miinuseks, eks?

Aga sinna jõudes on külalistemajas on võimalik valida seitsme toa vahel, igaühes neis mugavad voodid. Lisaks on olemas ka ühiskasutatavad alad, et teiste seiklejatega mõnusalt koos aega veeta. Kuigi jah, sinnamineku põhjus peaks tegelikult olema üldse toast väljas.

Nimelt on Ittoqqortoormiiti külastavatel turistidel võimalik teha koerakelgurakendiga sõite jäisel maastikul ning jälgida polaarelu ning loomi. Samuti pakuvad kohalikud äärmiselt maitsvaid kalaroogi, mis valmistatakse jääpüügist saadud saagist.

Õhtu saabudes on aga võimalik vaadata kuuma joogi või mõne kangema napsu kõrvale virmaliste hurmavat taevamängu.

Vaata linna tutvustavat klippi siit: