Lase endal kasvada

Kui minna koos reisile, väljuvad inimesed oma igapäevasest mugavustsoonist, kus kõik on käe-jala järgi ja vägagi tuttav. Näiteks matkama minnes veedad oma partneriga aega hoopis teises olustikus kui harjunud oled. Ette võib tulla olukordi, mida sa mitte mingil juhul ei oska ette näha. Nendest olukordades tuleb ka hakkama saada, mis tähendab, et see on ideaalne võimalus avastada end ja oma partnerit katsumuste ees, mis lasevad sul avastada teise inimese kohta uusi ja positiivseid asju või hoopis negatiivseid külgi. Seetõttu tuleks proovida üle olla oma hirmudest ja lasta end lihtsalt vabaks ja näha üksteist täpselt sellisena nagu ollakse. Samuti kasvatab sisemiselt inimest reisimine suurlinna, sest ka seal tuleb toime tulla erinevate olukordadega, mis võivad teinekord kujuneda üsnagi pingeliseks.

Inimesed võivad muutuda

Koos reisimine võib suhte panna proovile ka huvide ja hobide tasandil. Üks asi on see, kui sa räägid partnerile oma fotograafiahuvist söögilauas mõnes toredas restoranis. Teine asi on aga minna koos reisile ja reaalselt sellega tegeleda. Koos kuskile minnes ilmneb inimese tõeline olemus palju rohkem kui igapäevases keskkonnas. Näiteks koos väljas käies või õhtuid televiisori ees veetes tekib tahes tahtmata rutiin. Minnes aga koos välismaale, veedad terve päeva oma partneriga koos, mis tähendab, et peate üksteistega pea igas asjas arvestama. Teinekord osutub see aga tõeliseks proovikiviks ja võib selguda, et sinu partnerile ei meedi üldse hobid, millega tegeled ja see tekitab teie vahele pingeid.

Samas on hobid ja huvid need, mis teevad inimesest selle, kes ta on. Suhtes on väga oluline, et arvestatakse üksteise huvialadega ja veel parem kui tuntakse mõlema hobide vastu huvi. Mõlemad partnerid ei peagi tegelema samade asjadega, ent täiesti piisav on see, kui mõlemad arvestavad ja austavad üksteisega.

Allikas: CNN