Finnairi uus teenuse kontseptsioon pakub laia sortimenti söögi- ja veinivalikuid, mida serveeritakse vastavalt tellimusele ja kliendile sobival ajal — just nagu restoranis.

“Meie eesmärgiks on luua side oma külalistega iga kord kui nad meiega lendavad. Meil on äriklassi lendajate jaoks eraldi teenindusmeeskond, tänu kellele saame pakkuda senisest individuaalsemat teenust, luues uued standardid mugavusele ja üleüldisele heaolule Finnairi lendudel,” selgitas Finnairi kliendikogemuse asepresident Piia Karhu.

Finnairi uue äriklassi teenuse kontseptsiooniga alustatakse tuleva aasta veebruaris lendudel suunaga Seouli, Tokyosse ning Shanghaisse, misjärel laiendatakse seda kevadel ja suvel samm-sammult ka kõigile teistele pikamaalendudele.

Lisaks teenindusstandardile uuendab Finnair lennukite interjööri, tuues põhjamaise tunnetuse pikemaid vahemaid teenindavatesse Airbus A350 lennukitesse. Uuenduskuuri teevad läbi nii istmekatted, padjad ja tekid kui ka nõud, millele jõuavad mustrid ikooniliselt Soome disainimajalt Marimekko. Uued sisustuselemendid jõuavad Finnairi Airbus A350 lennukitesse 2018. aasta jooksul.

Alates veebruarist saab Helsingist väljuvatel pikamaalendudel maitsta ka Rootsi tippkoka Tommy Myllymäki signatuurmenüüd. Tommy Myllymäki on valitud Rootsis aasta kokaks ning ta on viie Stockholmis asuva restorani loovjuht. Lisaks on Myllymäki esindanud Rootsit edukalt mainekal kokandusvõistlusel Bocuse d’Or.

Samuti alustas Finnair koostööd Soome kulinaariameeskonnaga, kes esindab Soomet erinevatel kokandusvõistlustel. Meeskonna loodud menüüd saab alates 2018. aasta veebruarist maitsta Helsingist väljuvate pikamaalendude turistiklassis.

Lisaks pakub Finnair alates tuleva aasta veebruarist hommikul Aasiast väljuvatel pikamaalendudel kohvi serveerimisel seitset erinevat soomepärast suupistet nagu kaneelisaiad, Karjala pirukad, kohvikook ning erinevad Soome šokolaadid.