Hiljuti pani U.S. News & World Report TripAdvisoris antud hinnangute ja ekspertide arvamuse alusel kokku edetabeli parimatest viietärnihotellidest Euroopas.

10. Plaza Athénée — Pariis, Prantsusmaa (avapildil)

See viietärnihotell on kuulus oma punaste pelargoonide ja nendega sobivate varikatuste tõttu. Seda hinnatakse ka tähelepaneliku teeninduse ning suurepärase asukoha – vaevalt miili kaugusel Eiffeli tornist ja Champs-Élyséest – pärast.

9. Milestone Hotel — London, Inglismaa

62 toaga hotell, mis kunagi oli kasutusel suursaadiku koduna, asub kohe Kensingtoni aedade vastas. Praegu tuntakse seda asutust eelkõige meeldiva teeninduse tõttu – pakutakse isegi sellist teenust nagu autojuhi ja Bentley’ga tuur mööda Londonit.

8. Corinthia Hotel London — London, Inglismaa

Oivalised katusesviidid, ideaalne asukoht ja tippklassi restoranid. Spaa on tõeliselt muljetavaldav: neljal korrusel 17 erinevat teraapiaruumi, soojendusega tugitoolid fuajeedes, aurusaun ja ümmargune bassein.

Corinthia

7. Beaumont — London, Inglismaa

Beaumonti armastatakse hea teeninduse pärast, olgugi, et Mayfairis asuvas hotellis kehtib tipi mitteandmise poliitika. Toa hinna sisse kuulub autojuhi teenus, hommikusöök ja Wi-Fi.

6. Four Seasons Gresham Palace — Budapest, Ungari

Four Seasons saab hoobelda nii asukohaga kesklinnas kui tipptasemel mugavustega – tubades Nespresso kohvimasinad, veekeskus, spaa ja treeningsaal, kus külalised saavad kasutada ka personaaltreeneri teenuseid.

5. Four Seasons Hotel George V — Pariis, Prantsusmaa

Täiuslik asukoht selleks, et näha kõike, mida Pariisil pakkuda on: vaid mõne tänavavahe kaugusel. maailmakuulsast Champs-Élyséest. Lisaks on üsna raske millegagi üle lüüa vaadet Eiffeli tornile.

Four seasons
Four seasons


4. Palazzo Avino — Ravello, Itaalia

Oivaline villa, mis ehitatud 12. sajandil. Külalistele avanevad hunnitud merevaated Amalfi rannikule.

3. J.K. Place Roma — Rooma, Itaalia

Ultramoodne ja disainersisustusega hotell asub Rooma südames, selle peamises ostukvartalis. Eriti heaks peetakse selle hotelli ülimaitsvaid hommikusööke.

Rooma

2. Santa Caterina — Amalfi, Itaalia

Külalised, eriti need, kes mesinädalaid peavad, on vaimustunud 19. sajandil ehitatud villa terrassidelt avanevatest vaadetest kaljusele Vahemere rannikule.

1. Lanesborough — London, Inglismaa

See ajalooline 93 toaga hotell läbis hiljuti 18-kuud kestnud renoveerimise. Mugavuste hulgas on ööpäevaringne teenriteenus ja tahvelarvutid igas toas. Kuid see pole veel kõik – igal ajal võid nautida suurepärast söömaaega Michelini tärnidega pärjatud restoranis Céleste.

London.
London.

Allikas: businessinsider.com