Val Thorens on Euroopas kõrgeim (2300 m) ja üks suurimaid (600 km ühendatud radu) nii kõrgel asuvaid suusakuurorte kogu maailmas.

Ühendatud on parimad suusatamisvõimalused ja suurepärane atmosfäär, nii et igaüks saab kogeda unikaalset Val Thorensit ja nautida parimat võimalikku suusapuhkust.

Suusapuhkus

Alpe d'Huez on tõeline paradiis neile, kes armastavad lund ja õuesolekut. Küla arendamist alustati 1936. aastal. See asub 1860 m kõrgusel lõuna suunas avaneval platool Grandes Rousses. Alpe d’Huez grand domaine Ski-nimeline suusaala paikneb mitmete mägikülade - Auris-en-Oisans, Huez, Ozen-Oisans, Vaujany, Villard-Reculas, La Garde ja Le Freney - läheduses. Piirkonna kõrgeimast punktist, 3300 m kõrgusel asuvast Pic Blancist avaneb hunnitu panoraamvaade enam kui viiendikule Prantsusmaast.

Suusapuhkus
Megève
asub Mont-Blanc mäeaheliku südames. Lumi on väga kvaliteetne ning rajatised suurepärased, suusaradu kokku 445 km. Radade läheduses paiknevad ajaloolised farmid, millesse on rajatud kohalikest toiduainetest maitsvaid roogi valmistavad tippklassi restoranid.

Saint François Longchamp on laotunud mäeküljele 1450-1650 m kõrgusel. Suusatajaid tervitavad suurepärased rajad ja rajatised, mida kaitsevad põhjast Mont Blaci mäeahelik ning lõunast Etendarti liustik. Lapsed, olgu väikesed või suured, paarid või suguvõsad - igaüks leiab seal endale koha.

Suusapuhkus

Prantsuse alpides asuv La Plagne sobib talviseks ja suviseks perepuhkuseks, paikneb 1250-3250 m kõrgusel. 50 aasta jooksul on keskus rahvusvaheliselt väga populaarseks muutunud ning seda just tänu pikkadele (kokku 225 km) ja igale tasemele midagi pakkuvatele suusaradadele. Euroopas on seitse bobikelgurada ning üks neist asub La Plagnes.

Avoriaz'i asukoht on ideaalne, otse Portes du Soleil suusapiirkonna keskel, võimaldades kõrgel suusatada ning Alpide panoraamvaateid nautida. Saad liuelda läbi imekauni, Dents du Midi'le ja Dents Blanches'ile avatud vaadetega maapiirkonna. Meeldib sulle siis rahulikult sõita või tahad end proovile panna - kõigile leidub sobivaid radu. Peredele ja igas eas suusatajatele väga tore puhkusepaik.

Suusapuhkus

Saalbach Hinterglemm pakub enam kui 200 kilomeetrit suusaradu ning 55 väga kaasaegset ja mugavat tõstukit. Külastada saab suusatsirkuse etendusi. Eeloleval talvel avatakse lainerada, olemas on kiirusrada ning näha saab ka suusakino.

Tignes'es on hooaeg kõigist keskustest pikim - Grande Motte liustikul saab suusatada alates 4. oktoobrist, Val d'Isère'is 29. novembrist. 300 kilomeetrit radu, kõrguste vahe Grande Motte liustiku ja allasuva küla vahel on 1900 m.

Les Arcs avati 1968. aastal. Toona rajati uus hoonestus, mis sobib keskkonda täiuslikult. On olemas nii suusa- kui suusavälise puhkuse ala, pakkudes nii sportlikkku kui turistlikku meelelahutust. Neli vaid jalakäijatele mõeldud ning omavahel ühendatud ala pakuvad igale maitsele midagi.

Rootsis asuv Åre on Põhja-Euroopa suurim ja kõige enam arendatud mägisuusakeskus, kus saab nii erineval tasemel suusatada kui teisi spordialasid ja huvitegevusi harrastada. Olemas on laste- ja algajate rajad, mustad ning rajavälised "rajad". Sõita võib ka maailmatasemel lumelauaradadel.

Suusapuhkus