Voodiprojektsioonina saab enda kõrvale puldist tellida ansambli A-ha liikme või Coldplay bassimängija, Taani bändi Mew solisti või mõne Grammy auhinna võitnud muusikaprodutsendi, kirjutab The Guardian.

Staarid pakkusid selle idee ise välja, kui neile anti võimalus The Thiefi numbritoad oma käe järgi disainida. Pärast tahtsid asjaosalised teada, millise rokkstaari nupule kõige rohkem on vajutatud, kuid hotell lubas tülide vältimiseks seda statistikat mitte avaldada.

Idee tuli A-ha liikmelt Magne Furuholmenilt, Coldplay bassimängijalt Guy Berrymanilt, Mew solistilt Jonas Bjerre´lt ja produtsendilt Martin Terefe´lt, kes osalesid ühiselt üle-Euroopalises bändis Apparatjik. See kooslus loodi 2008. aastal BBC Two seeria "Amazon" muusika loomiseks ja bänd tegutseb siiamaani.

Bändiliikmed tunnistasid, et neil oli kõrini igal pool ühesuguseks disainitud numbritubadest ja nad tahaksid midagi erilist. The Thiefis anti neile selleks vabad käed ja numbritubade kaunistamiseks ostsid muusikud kohalikest poodidest kokku hunniku kitši - laavalampidest diskokerani välja, mis pandi uhkelt üles vannitoa lakke.

Allolev video annab vilksamisi vihje, mismoodi virtuaalne kaaslane välja näeb.