“Ükskõik millise kingituse avamine on alati sündmus, mis tekitab kingi avajas ärevust, rõõmu ja üllatusi. Seetõttu anname kõikidele Eesti inimestele võimaluse seda rõõmu korduvalt kogeda iga päev kuni aprilli alguseni,” ütles ETFLi pesekretär Mariann Lugus.

“12.-31. märtsil avame spetsiaalses keskkonnas iga päev kolm kingituseakent, kus inimesed saavad end registreerida sinna ilmuvate kingituste loosis osalemiseks. ETFLi sünnipäeval 4. aprillil loosime kõikide registreerunute vahel välja just need kingitused, millele igaüks on end kirja pannud,” lisas Lugus.

Kingitused on välja pannud Eesti Turismifirmade Liidu liikmed ning kokku saab nii kodumaistele kui ka välismaistele reisidele minna peaaegu 250 inimest.

“Eesti inimene on alati olnud reisihuviline ning tegelikult on terve maailm tema ees valla — ETFLi liikmed on viinud pea 28 aastat turiste kõikidesse maailma nurkadesse ja kontinentidele,” ütles ETFLi president Külli Karing. “Samas on nii palju põnevat teha ja näha ka Eestimaal ning selle kingitusega tahame aidata Eesti inimestel need kohad üles otsida.”

“Reisihuvilistel tasub kampaania lehele tagasi tulla iga päev, sest registreerimisaknad ei avane korraga, vaid kolmekaupa ning üllatusi jagub kuni märtsi lõpuni,” lisas Karing.

ETFLi kingitustekampaania algab 12. märtsil, seni saab lisainfot kampaania reeglite kohta ETFLi kodulehelt, Facebooki lehelt ja EV100 kingituste lehelt.

“Iga inimene võib panna end kirja just nii paljudele reisielamustele, kui ise soovib. ETFLi sünnipäeval loosime kõik kingitused sõltumatu vaatleja valvsa pilgu all välja,” rääkis Mariann Lugus.

Eesti Turismifirmade Liit on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mis liidab 76 liiget. Liidu põhiliikmeteks on Eesti reisibürood ja reisikorraldajad, kaasliikmeteks transpordiettevõtted, turismiorganisatsioonid, haridusasutused, hotellid, kindlustusfirmad, turismivaldkonna tugiteenuste pakkujad ning välismaised turismiorganisatsioonid. Aastatel 2016-2018 on ETFL on üleeuroopalise turismiorganisatsiooni ECTAA eesistuja.