Floridas, International Drive´il plaanitakse avada 1253 numbritoaga hotell, mis nimetab end seitsmetärniseks. Kui seda tiitlit võtta tõsiselt, siis seitse tärni tähendab ülimat luksust, mida võib soovida oma kõige suurimates unistustes ja mis jätab viietärnihotelli mugavused kaugele seljataha. Kuid milliseid teenuseid ja mugavusi siis võib oodata seitsmetärnihotellist?

"Ainuke emotsioon, mida kuue- või seitsmetärnihotell minus tekitab, on sellesse hotelli mineku vältimine," ütleb The Telegraphi hotelliekspert Fiona Duncan, "rahvusvahelist süsteemi hotellide hindamiseks selliste tärnidega pole olemas ja seega on kuus või seitse tärni mõttetud. Need ütlevad vaid, et hotell tahab olla veelgi suurem,säravam ja edevam kui teised lukshotellid."

Orlando seitsmetärnihotell iSquare Mall & Hotel läheb maksma 400 miljonit dollarit. Sellel on kaks suuremat torni, 31. korruse katusel asub ka üks vaateplatvorm, hulk poode, restorane ja uisuväljak.

Orlandosse planeeritav seitsmetärnine iSquare Mall & Hotel.

Tegemist pole esimese seitsmetärnihotelliga. Esimene oli Burj Al Arab (Dubais, Araabia Ühendemiraatides), mis seni reklaamib end kui maailma kõige luksuslikumat hotelli. Öö selle seitsmetärnihoteli Royal Suite´is maksab 5790 eurot, tavaline deluxe numbrituba aga 1157 eurot. Hotellikülalised saavad kasutada küsitava väärtusega luksuslikke lisateenuseid, milleks on näiteks kuldsed iPadid, kuldsed tätoveeringud, kaaviarimaskid näole, sohvriga Rolls Royce ja muidugi hiiglaslikud voodid.

Sellised muljetavaldavad lisad on siiski end ära tasunud, sest see seitsmetärnihotell nimetati The Telegraphi lugejate poolt eelmisel aastal parimaks luksushotelliks.

Veel üks seitsmetärnihotell on Pangu 7 Star Hotel, mis avati Pekingi olümpiamängude ajaks. Seal maksab öö numbritoas suhteliselt vähe - 255 eurot öö. Hotell väidab, et kasutab sisekujunduses suures ulatuses Feng Shui kunsti ning Keelatud Linna kunstiteoseid, itaalia marmorit ja käsitsi loodud siidipaberist seinakatteid.

Selleks, et hotellide tärnidest ülevaadet saada, on Euroopas erinevad standardid. "Hotellide, restoranide ja kohvikute assotsiatsioon Euroopas (Hotrec) annab ülevaate, mida hotellide tasemed riikides tähendavad," ütleb tarbijanõustaja Sophie Butler ja soovitab vaadata veebilehele Hotrec.eu. "Kuid seni, kui Euroopa Liidul pole veel ühtset skeemi, mida tasemed täpselt tähendavad, tuleb puhkajatel ikkagi arvustuste järgi mõistatada, millisel tasemel on erinevad hotellid tegelikult."