Antonis töötab jäätmeorganisatsiooni Solid Waste Association juhina. Kreeka väljaannete sõnul oli mehel plaanis lennata ÜRO keskkonnaorganisatsiooni kohtumisele Keenia pealinna Nairobisse.

Mees jäi õnne kombel kurva saatusega lennukist maha, sest ta jõudis Addis Abeba lennujaama liiga hilja. Täpsemalt lõpetati vaid paar minutit enne mehe lennujaama saabumist reisijate registreerimine ET302 lennule.

Antonise sõnul tegi tal lennujaamas olles meele eriti mõruks see, et mitte kui keegi ei aidanud meest õige väravani jõudmisel.

Kuna esialgsest lennust jäi mees maha, siis soetas ta uue pileti järgmisele Nairobisse suunduvale lennule, kuid kahjuks sellele teda ei lubatud. Selgub, et mehe vastu hakkasid järsku suurt huvi tundma lennujaama politseinikud.

Nad rääkisid Antonisele toimunust ja uurisid, miks mees ainsana lennust ET302 maha jäi. Peale isikuandmete kontrolli ja Antonise selgitust ei tundunud kreeklane ametivõimudele enam nii kahtlane.

Kreeklase enda arvates hoidsid kõrgemad jõud tal silma peal ja seemoodi vedas tal meeletult.

Ethiopian Airlinesi lennukil oli kodanikke 30 riigist. Mõned neist oli ka ÜRO töötajad. Lennuk Boeing 737 MAX kukkus vaid kuus minutit peale Etioopia Addis Abeba lennuväljalt õhkutõusmist alla ja kõik 149 reisijat said surma. Hukkus ka kaheksa meeskonnaliiget.