Floridas asuv kindlustusfirma Squaremouth peitis reisikindlustuslepingusse peenes kirjas ära nii-öelda juhendi, kuidas võita krõbe auhind ehk 10 000 dollarit. Lause, mis õnnitles naist suure võidusumma puhul, oli peidetud lepingu seitsmendale leheküljele.

See polnud aga kõik. Lahke reisikindlustusfirma annetas 10 000 dollarit laste kirjaoskuse arendamisega tegelevale heategevusorganisatsioonile ja mõlemad koolid, kus Donelan õpetab, said 5000-dollarilise annetuse osaliseks.

Kusjuures enne Donelani oli sama lepingu allkirjastanud 65 inimest, kes oleksid ka pidanud lepingu sõna-sõnalt läbi lugema, kuid ilmselgelt nad ei teinud seda.

Firma esindaja sõnul on nad viimase 16 aasta jooksul saanud selgeks, et inimesed allkirjastavad lepinguid ilma, et nad loeksid need läbi. Eeldatakse, et kõik läheb suurepäraselt. Samas leidub juhtumeid, kui midagi on reisil halvasti läinud ja kindlustuselt soovitakse hüvitist saada, kuid sellest jäädakse ilma, sest tegelikult ei näe leping seda ette. See tekitab sageli aga solvumist ja pahameelt. Seetõttu otsustaski kindlustusfirma Squaremouth peita lepingusse auhinna, et rõhutada lepingute lugemise olulisust.

Donelani sõnul loeb ta alati kõik dokumendid väga põhjalikult läbi ja naise kullipilk tabab ära viimsegi detaili. Õpetajanna plaanib lähiajal minna oma abikaasaga Šotimaale, kus nad tähistavad oma 35. pulma-aastapäeva.