See, et asukoht pole südalinnas, võib väsinud rändurit veel üldse mitte nii palju häirida ja tärnihotellile vastavad ruutmeetrite arvud või lae kõrgus pole korraliku une jaoks ka nii oluline. Kuid on asju, mida siiski ei saa hotellile andeks anda. Siin ongi need üheksa tunnust, mis vihjavad: oled saabunud tõeliselt halba hotelli.

1. Ebameeldiv või kahtlane lõhn

Tavaliselt viitab see kokkuhoiule koristamises. Ilmselt pole ka remonti kaua tehtud. Hotelli töötajad ise võivad sellega olla harjunud, aga külalistele paljastab see tegeliku olukorra hotelli puhtusest.

2. Katkised uksekäepidemed ja lukud

See viitab hotelli kehvale turvalisusele. Võimalik, et numbritubadesse on sisse murtud. Võimalik, et murtakse ka siis, kui hotellis ööbid.

3. Sooja vett tuleb alles mitme minuti pärast

Kui kraanist tuleb sooja vett alles mõne aja pärast, siis valmistu ka jäiseks dušiks. Kui reisisiht pole just troopiline, siis võib selline ebamugavus külma ilmaga reisi korralikult ära rikkuda.

4. Putukad toas

Prussakad, lutikad ja muud ebameeldivad putukad pole kindlasti väärt odavat hotellihinda. Lisaks muudele ebamugavustele levitavad nad ka haigusi. Võõramaa haiguse võib voodis käinud putukatelt tahtmatult koju kaasa võtta.

5. Personal ei tea, kus numbrituba asub

Tegemist on ilmselt ebakompetentse personaliga. Võimalik, et hotellis on suur kaadrivoolavus. Arvatavasti ei saa sa hiljem ka oma muudele küsimustele ja abipalvetele adekvaatset vastust.

6. Kahtlased hääled kõrvaltoast

Hotelli seinad kostavad läbi. Magamine ei pruugi olla niisama lihtne, kui kõrvaltubades ollakse kaua üleval. Ka muud ööhääled võivad siis väsinud rändajat ärkvel hoida.

7. Mittesuitsetajate toas on siiski suitsetatud

Loomulikult tekib kohe küsimus, mida veel hotell sinu eest varjab või mida üritab kaela määrida selle pähe, mida see tegelikult pole?

8. Küsid WiFi-t, kuid hiljem selgub, et see on tasuline

Halb üllatus tabab väljaregistreerimisel: WiFi kasutamine on lisatud arvele. Ja muidugi pole see summa väike. Miks keegi seda kohe ei öelnud?

9. Kohvreid pole kuhugi jätta peale väljaregistreerimist

Loomulikult on mõistetav, kui hotell tahab, et me kindlaks ajaks toa vabastaks. Kuid see ei tähenda, et meid võiks nüüd oma varustusega kohe tänavale visata. Viisakas oleks siiski jätta võimalus oma kohvrid mõneks ajaks kuhugi jätta, enne kui lennukile mineku aeg kätte jõuab.

Allikas: Travelertips.org