Odessa on Musta mere pärl ja erakordse kultuuritaustaga sadamalinn, mida seovad Tallinnaga pikaajalised sõprussuhted. Tallinnast viib Odessasse Nordica otselend ehk meil on võimalus natuke rohkem kui kahetunnise lennu järel külastada Odessa maailmakuulsat Ooperiteatrit, jalutada legendaarsel Deribassovskaja tänaval või lihtsalt nautida rannarõõme garanteeritult soojas kliimas. Kohtumine Odessa elanikega on juba sündmus omaette ja väärib ettevõtmist. Üha enam võidab Odessa poolehoidu toidunautlejate seas, pakkudes kulinaaria- ning veinielamusi.

Kunstnikud, skulptorid, kirjanikud ja poeedid on alati Odessat jumaldanud. Tundub, et inspiratsiooni võib leida linna igast nurgakesest, seega pole mingi ime, et linnast võib leida ühe maailma kõige ilusama ooperimaja, mitmesuguseid muuseume ja galeriisid, rahulikke aedu ja imekaunist arhitektuuri. Võite lasta linna arvukatel muusika-, tantsu- ja muudel kultuuriüritustel end kaasa haarata.

Odessa maitsed ei tähenda vaid turulettidele (suurim turg on Privoz) laotatud puu- ja köögivilju, vaid ka enam kui 200 kohviku ning restorani pakutavaid eriilmelisi roogi. Odessa köök sündis kultuuride ja rahvuste läbipõimumisel.

Puhkamine on Odessas elustiiliks! Akaatsiaõite romantilisest lõhnast tulvil kevad, rõõmuparadiis kuumal suvel, pehme muda ja värvilised turud kuldsel sügisel ning suurepärased pidusöömingud, mis aitavad karge talve mööda saata!

Suvel lendab Nordica Odessasse Tallinnast otse kolmapäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti, mis tähendab, et eestlastest suvitajaid on Odessas tõesti väga palju.

2018. aasta lennud Odessasse toimuvad 12. mai - 13. oktoober.

Allikad: Reisijuhi arhiiv, Nordica

Vaadates päises olevat videot saad Odessaga lähemalt tutvuda!