Hilton Tallinn Parki tegevdirektori Daniel Habersatteri sõnul on Hilton Tallinn Parki avamine oluline tähtsündmus nii Tallinna kui ka kogu Eesti turismisektori jaoks. "Hiltoni brändi Eestisse toomine Hilton Worldwide esmaklassilise hotelli avamisega tähistab uut standardit Eesti majutussektoris. Meie eesmärk on hotell avada sellel suvel ning kõik ehitustööd kulgevad plaanipäraselt," lisas Habersatter.

Hilton Tallinn Park hotellis on 11 erinevat tüüpi tuba, alates klassikalistest, kuid modernse viimistlusega külalistubadest, kuni erakordsete sviitideni vaadetega Tallinna lahele. Kõige suursugusem on 200 m2 presidendisviit, mis on omasuguste seas Tallinna üks suurimaid. Sviidis on kontoriruum, söögituba kümnele inimesele ja eraldi tuba riietumiseks ja jumestamiseks.

Hilton Tallinn Park hotellis on kokku 202 tuba, millest 27 on moodsa sisekujundusega sviidid. Hoone kõrgeimal korrusel asub esmaklassiline äriklassi lounge. Hotellis on kümne tipptasemel koosolekuruumiga konverentsikeskus ning üks Tallinna suurimaid ballisaale.

"Alates online broneerimise avamisest oleme saanud suurel hulgal päringuid üle kogu maailma," lausus Habersatter. "Meie eesmärk on olla eelistatuim hotell äri- ja puhkusereisijate, ürituste korraldajate ja kui ka kohalike seas. Globaalselt tuntud brändina aitab Hilton tutvustada Eestit turismisihtkohana kogu maailmas," lisas ta.

Hilton Tallinn Park:

Hilton Tallinn Park hotell ja konverentsikeskus on 202 toaga kõrgkvaliteetne elamus. Hotell on varustatud kaasaegseima tehnikaga, mis teeb ürituste läbiviimise sujuvaks. Konverentsikorrusel asub 10 koosolekuteruumi ning Tallinna üks suurim ballisaal, mis mahutab ligi 520 inimest. Konverentsiruumid mahutavad kokku umbes 800 delegaati. Hotelli külalistel on võimalus nautida suurepäraseid spa-teenuseid, jõusaali ja teisi lõõgastumisvõimalusi.
Hilton Tallinn Parki restoranis The Able Butcher steakhouse´is ja kohvik-baaris Linnutee on nii Eesti elanikel kui külalistel teistest riikidest võimalik nautida põnevaid ning värskendavaid toiduelamusi. Hilton Tallinn Park Hotell asub Tallinna kesklinnas Politseipargi kõrval. Hotellist avanevad vaated Tallinna vanalinnale, kesklinnale ja Tallinna lahele. Tallinn Hilton Park hotell avatakse 2016. aasta suvel.

Fakte Hilton Tallinn Park hotelli kohta:
· 12 korrust ja 202 tuba (koos sviitidega)
· 200 ruutmeetrine Presidendi sviit (üks suurimaid Tallinnas)
· Äriklassi lounge hotelli kõrgeimal korrusel
· 10 konverentsiruumi, jõusaal, Eforea Spa sisebasseiniga ning restoran koos baari ja terrassiga
· Olympic Casino 1800 ruutmeetrine Eesti esinduskasiino
· Arhitekt Meelis Press
· Sisedisainilahenduse looja Vertti Kivi
· Ehitaja AS Merko Ehitus Eesti