Hoone ajaloo presenteerimiseks on nüüdsest sama hoone keldrikorrusel avatud meelelahutuskeskus CCCP Põgenemistoad.

Endisesse Pärnu pommivarjendisse on ehitatud umbes 50 m2 suurune, viiest toast koosnev ülekuulamis temaatikaga kompleks, mis võttis selle aasta maikuus vastu esimesed külalised. Lisaks seiklemiseks loodud ruumidele on keskuses ka kõrgete lagedega ooteruum, kus seinu kaunistavad nõukogude temaatikaga pildid. Nii saab kohe esimestest hetkedest kohaneda ajastutruu sümboolikaga.

CCCP Põgenemistoad asutaja Artur Kreitsbergi sõnul on ettevõte loodud seikluse ja vahelduse otsimiseks ja esimene külastajatelt saadud tagasiside on äärmiselt positiivne. Ennast proovile panemas on käinud nii poissmeestepeo seltskond, kui ka tutvumisportaalis kohtunud noored, kes soovisid üksteist testida. Sellest, et seikluslik meelelahutus ei ole mõeldud ainult meessoo esindajatele, annab kinnitust tõsiasi, et ka esimesed tüdrukute õhtud on lähiajaks broneeritud. “CCCP Põgenemistoad on heaks tõestuseks, et ka ilma alkoholita saab meeleolukalt aega veeta ja koguda elamusi, mida sõpradega veel kaua aega meenutada,” lisas Kreitsberg.

Ettevõtte eesmärk on arendada kohalikku turismi ja laiendada suvepealinnas pakutavate meelelahutus võimaluste valikut. Seiklema on oodatud vähemalt 12 aastased nii kohalikud, kui ka erinevatest rahvustest linnakülalised. Lisaks eestimaalastele on nõukogude temaatika huvitav ka välismaalastele, kes soovivad kogeda midagi erilist.

CCCP Põgenemistoad aitab Pärnusse Mai keskusesse loodud meelelahutus keskusega nõukogudeaegse temaatikaga väärtustada ajalugu ja meenutada olnud aegu.Ettevõttel on plaanis luua 8 töökohta ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus toetas ettevõtte loomist 14 000 euroga.