Kokku on Nordicaga lennanud käesoleva aasta esimese seitsme kuu jooksul, perioodil jaanuar kuni juuli 192 924 reisijat kokku 4 731 lennul.

„Mul on hea meel, et järjest enam Nordica korraldatavaid lende on opereeritud meie enda lennukitega, mis on olulisel määral parandanud nii meie pakutavat toodet kui teenust. Nordica areng on stabiilne ja jätkuv ning talvehooajal loodame opereerida kõiki meie lende vaid oma lennukipargi ja meeskondadega,“ kommenteeris Nordica juhatuse esimees Jaan Tamm.

Juulis lõppesid Nordical lepingud seniste partnerite Carpatairi ja NextJetiga, kellelt renditi lennukeid koos meeskondadega alates eelmise aasta novembrist. Kuni talvehooajani jääb Tallinnasse abiks veel vaid üks partner, BMI. Nii on nüüdsest kõik Nordica lennud Tallinnast opereeritud vaid reaktiivlennukitega.

Nordica korraldab koostöös Adria Airwaysiga käesoleval suvehooajal lende kokku 15 sihtkohta. Liinivõrgustikku kuuluvad Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Nice, Odessa, Oslo, Pariis, Rijeka, Split, Stockholm, Trondheim, Viin ja Vilnius.