Nordica juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul on ettevõttel rõõm pakkuda reisijatele ühe võimaliku sihtkohana käesoleval suvehooajal nüüd ka Odessat. „Odessa on Musta mere pärl ja erakordse kultuuritaustaga sadamalinn, mida seovad Tallinnaga pikaajalised sõprussuhted. Nüüdsest on meie reisijatel võimalus natuke üle kahe tunnise lennu järel külastada Odessa maailmakuulsat Ooperiteatrit, jalutada legendaarsel Deribassovskaja tänaval või lihtsalt nautida rannarõõme garanteeritult soojas kliimas. Kohtumine Odessa elanikega on juba sündmus omaette ja väärib ettevõtmist. Odessiite ootame aga taasavastama Tallinnat ja teisi Eesti linnu,“ sõnas Sakkov.

Odessa

Nordica otselennud Odessasse toimuvad 28. maist 29. oktoobrini korra nädalas laupäeviti ja ajavahemikus 22. juunist kuni 24. augustini kaks korda nädalas kolmapäeviti ja laupäeviti. Lennu kestvus on 2h 15min.

Odessa ja Tallinn on sõpruslinnad aastast 1997.

Nordica korraldab koostöös Adria Airwaysiga käesoleval suvehooajal lende kokku 15 eri sihtkohta Euroopas. Liinivõrgustikku kuuluvad suvised Pariis, Nice, Split, Rijeka ja Odessa ning aastaringsed Amsterdam, Berliin, Brüssel, Kiiev, München, Oslo, Stockholm, Trondheim, Viin ja Vilnius.

Odessa