Apollo Kino Narva juhi Marina Baikova sõnul on kino olemasolu linnas äärmiselt oluline ja avardab tublisti kohalike elanike vaba aja veetmise võimalusi, samuti tekib Narva juurde väärikas koht, kus sündmusi korraldada. “Kuna Narva Apollo Kinost saab kogu piirkonna ainuke kaasaegne kinokeskus, on avamine kindlasti hea uudis ka naabermaakondades ning isegi teisel pool Eesti piiri Ivangorodis ja Kingisepas elavate inimeste jaoks,” märkis Baikova, kelle kinnitusel hakkavad uues kinos värskeimad filmid linastuma nii eesti kui vene keeles.

Kokku 383 kohaga kolm saali saavad kõik uhiuued ekraanid, värske saaliakustika ja moodsad kinotoolid. Esimesse saali paigaldatud Barco 4K digitaalprojektori näol on tegu maailma kinotehnika viimase sõnaga, mis võimaldab näidata filme 4k resolutsioonis koos enneolematute värvide ja pilditeravusega. Dolby Atmos 3D helisüsteem loob kinosaalis ainulaadse ruumilise heli ning võimalus kasutada elektrilisi ülimugavaid staaritoole viib kinokülastuse kokkuvõttes täiesti uuele tasemele. Kinokeskuse teises ja kolmandas saalis on kasutusel tipptasemel Dolby 7.1 Surround helisüsteem ning võimalus kasutada ka mugavaid paaristoole.

Lühikese ajaga Eesti suurimaks kinoketiks tõusnud Apollo Kino jaoks on tegemist neljanda kinokinokeskusega. Lisaks kaasaegseimale saadaolevale kinotehnikale on ka Narvas juurutatud Apollo Kino moodne teeninduskontseptsioon koos võimalusega osta kinopileteid ning isegi jooke ja suupisteid veebist, nutitelefonist ning iseteeninduskassadest, järjekorras seismata. Samuti laieneb narvalastele Apollo Klubi lojaalsusprogramm, millega on kinopilet alati 10% soodsam ja iga kümnes pilet tasuta.

Apollo Kino avas oma esimese kino kaks aastat tagasi Pärnus ning opereerib täna kinokeskusi ka Tallinnas Solarises ja Mustamäe Keskuses. Pärast Narvas Astri kaubandus- ja meelelahutuskeskuses kino avamist on Apollo Kinol Eestis kokku 19 kinosaali.