Me kõik oleme erinevad, igaühel oma karakter ja nii on ka linnadega Eestis. Osalejatel palutakse filmida üles maksimaalselt 40-sekundiline video, mille keskseks tegelaseks just mõni linn Eestis ja edastada see e-maili teel. Viimane päev oma video esitamiseks on neljapäev, 16. oktoober 2019.

“Borjomi on iseloomuga vesi, mis teab, et olla Sina ise on lahe ja täpselt nii näeme ka oma kliente,” sõnab IDS Borjomi Euroopa turundusjuht Tatjana Rudiene. „Meie videokonkurss Iseloomuga linn palub kõiki Eesti inimesi võtta aega, väärtustada oma linna ja jäädvustada see filmina, mida siis saame sotsiaalmeedias nautida. Eestis on mitmeid imelisi linnu, millest igaühel on oma tunne ja kõik 47 peaksid saama tähistatud – olgu selleks siis Sinu sünnilinn, ülikoolilinn või koht, kus tunned end kõige elavama. Hindame unikaalsust, igaühe parimaid pooli ja ära mitte kunagi pelga olla Sina ise!“ lisab ta.

Borjomi on teinud video, mis presenteerib Tallinna iseloomu inspireerimaks osalejaid ning jagamaks pealinna parimaid paiku. Loovad inimesed nagu moedisainer Gita Siimpoeg, tätoveerimiskunstnik Karmely Sõrmus ja produtsent Otto Suits on selle video peategeleased ning lasevad meid sisse oma maailma pealinnas.

Videovõistluseauhinnad on pannud välja Samsung – Galaxy A80 nutitelefon, Galaxy Watch Active nutikell ja Galaxy Buds uue põlvkonna kõrvaklapid. Lisaks saab iga osaleja kinkekoti Borjomi poolt. Viimane päev oma video esitamiseks on 16. oktoober 2019 ja võitjad kulutatakse välja 23. oktoobril 2019. Lisainfot leiab SIIT.”

Jaga
Kommentaarid