Plaanid selleks, kuidas sündmuste vahel pisut hinge tõmmata, või hoopis selleks, kuidas neid tähistada.

Kuivõrd puhkuse-eelistused on alati erinevad, pakuvad Hestia Hotel Groupi hotellid pakette mitmesuguste eelistustega külalistele. Pole soovi pikemat sõitu ette võtta? Aga palun – jää linna. Soovid sõita loodusesse? Laulasmaa Spa ootab ainult pooletunnise autosõidu kaugusel Tallinnast. Kibeled riigipiire ületama? Ka Riias on pakkumine puhkuseks olemas!

Kuna kohe on saabumas naistepäev, oleks mõistlik pöörata tähelepanu oma kallimale. Üllata teda näiteks mõne köitva paketiga, mida Hestia Hotel Group pakub. Tutvu pakkumistega ning vali endale ja kaaslasele sobivaim välja!

Romantika Laulasmaa looduses

Hestia Hoteli Laulasmaa Spa võlub metsavaikuse sees ja rahustava meremüha piiril romantikapaketiga Romeo & Julia, tutvu lähemalt siin.

Eelistad nautida olemist talviselt õdusas pealinnas?

Armastust pole kunagi liiga palju. Ikka ja jälle on tore selle olemasolu tunda. Märgi vaid kalendrisse ühine aeg – ainult endale ja Talle – ning juba oletegi teel unustamatute ühiste mälestuste poole ... Romantikapaketid Hestia Hotelsi Tallinna linnahotellides just seda võimalust pakuvad.

Vaata pakkumisi lähemalt:

Armastatud Riia pole kaugel …

Väike põgenemine teise maa atmosfääri on alati eriline. Teistsuguse linna hõng ja mõnusalt teistmoodi inimesed. Aga kaaslane on armas ja oma. Keegi, kellega koos kogetu saab täiesti uue ja erilise tähenduse. See on seiklus, mis veel pikaks ajaks meelde jääb ja õnnelikult naeratama paneb. Riia ootab avastamist või taasavastamist. Kahekesi on mõnus ja lõõgastav.

Vaata täpsemalt:

Jaga
Kommentaarid